BURGER KING® Suomi

BURGER KING® LAHJOITTI LÄHES 40 000 KASVISPIHVIÄ HURSTINAPU RY:LLE JA DIAKONISSALAITOKSELLE

Jaa

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeusajasta johtuen pikaruoka-alalla on nyt raaka-aineita enemmän kuin kysyntää. Ruoka-avun tarve on kuitenkin kasvanut, ja auttamiseen osallistuakseen Burger King lahjoittaa yhteensä 38 500 Rebel Whopperin kasvispihviä Sini Hurstille ja Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:lle.

Vuoden 2019 lopussa Suomessakin lanseerattu kasvis-Whopper sai kasvisruokailusta kiinnostuneet asiakkaat liikkeelle, mutta koronaviruksesta johtuen osa Burger Kingin ravintoloista jouduttiin sulkemaan maaliskuussa. Yli jääneille kasvispihveille löytyi kuitenkin tärkeä lahjoituskohde Sini Hurstin johtamasta Hurstinapu ry:stä ja Diakonissalaitoksen asunnottomien palvelusta.

”Näinä poikkeuksellisina aikoina Burger King haluaa olla mukana auttamassa ruoka-apua tarvitsevia. Hurstinapu ry ja Diakonissalaitos tekevät tärkeää työtä Suomessa, ja niiden rooli on nyt erityisen merkittävässä asemassa.” -Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on perustettu vuonna 1983. Se jakaa erityisesti ruoka- ja vaateapua. Vuodesta 2019 yhdistystä on johtanut Sini Hursti, jolle Burger King lahjoittaa 36 000 kasvispihviä.

Ruokajakelua tekevälle Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n asunnottomien palveluun Burger King lahjoittaa 2500 kasvispihviä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EETTiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme