Espoon kaupunki - Esbo stad

Business Espoon toiminta koronaepidemian aikana

Jaa

Business Espoo palvelee yrittäjiä ja yrityksiä toistaiseksi vain etäyhteydellä ja puhelimitse. Kevään tapahtumat on peruttu, mutta tarjoamme runsaasti koulutuksia ja seminaareja verkossa.

Vastuullisena toimijana Business Espoo -verkosto peruu hallituksen ohjeistuksen mukaisesti kevään tapahtumat. Tulemme kuitenkin tarjoamaan osan tilaisuuksista verkon kautta, jolloin asiakkailla on mahdollisuus seurata seminaareja vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Tilaisuuksien tallenteet tulevat niin ikään katsottavaksi Business Espoon verkkosivuille: www.businessespoo.com. Ilmoitamme tapahtumista erikseen.

Business Espoo palvelee yrittäjiä ja yrityksiä toistaiseksi vain etäyhteydellä ja puhelimitse. Kaikki Business Espoon toimistolle Otaniemen A Gridiin sovitut yritysneuvonnan tapaamiset siirretään pidettäväksi puhelimitse. Mikäli olet sopinut lähiviikoille tapaamisen, sinuun ollaan erikseen yhteydessä.

Verkkosivuillamme palvelee myös Chatbot Bertta, joka vastaa yritysten yleisluontoisiin kysymyksiin muun muassa kansainvälistymisestä, koulutuksesta ja työllistämisestä.

Business Espoon toimijoiden korona-aiheisia palveluita ja tietopaketteja:

  • Uudenmaan TE-toimisto palvelee yrityksiä normaalisti puhelimella, sähköpostilla ja verkossa. Muun muassa lomauttamiseen liittyviä ohjeita voit tarkistaa TE-toimiston verkkosivuilta.
  • Kauppakamarin ohjeita työnantajille koronavirukseen liittyen Kauppakamarin verkkosivuilta.
  • Yrittäjien verkkosivuille on koottu kattava korona-tietopaketti.
  • Omnian palvelut yrityksille ja yrittäjille toteutuvat etäpalveluna. Omnian Makerspace A Gridissä on toistaiseksi suljettu.

Espoon kaupungin ajankohtaiset jatkuvasti päivittyvät tiedot koronaepidemiasta voi lukea kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: espoo.fi/koronavirus.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Business Espoo
Puh. 050 513 0321
S-posti: info@businessespoo.fi 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita. Business Espoo -verkostoon kuuluvat Espoon kaupunki, Espoo Marketing Oy, Espoon Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari, Omnia, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut ja YritysEspoo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme