Printix Oy

BUSINESS FINLAND OY ON MYÖNTÄNYT 100.000 EUROA HELSINKILÄISELLE TAPAHTUMA-ALAN YRITYKSELLE KÄYTETYN MESSU –JA MAINOSMATERIAALIN HYÖDYNTÄMISEEN PERUSTUVAN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

Jaa

Koronaviruksen aiheuttama epidemia seisautti maaliskuun toisella viikolla tapahtuma-alan täysin. Selvitäkseen kassavirran tyrehtymisen aiheuttamasta kriisistä, alan yritykset ovat etsineet korvaavaa liiketoimintaa erilaisista palveluista mm. renkaiden vaihdosta, ruokakuljetuksista jne.

Helsinkiläinen messu –ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut Printix Oy on jo useiden vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa ja asentamansa kangas –ja levypinnat. Käytetyistä kankaista on valmistettu mm. erilaisia giwe away –tuotteita (kangaskasseja, meikkipussukoita, esiliinoja yms.). Levymateriaalista on valmistettu mm. messupöytiä ja –tuoleja sekä erilaisia kuljetus –ja säilytyslaatikoita.

Business Finland Oy:n on myöntänyt yritykselle 100.000 euroa kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista valmistettavan kuluttajatuotesarjan kehittämiseen. Myönnetty rahoitus tullaan käyttämään kuluttajakysynnän selvittämiseen, asiakasymmärryksen syventämiseen, malliston suunnitteluun sekä myynti- ja jakeluverkoston rakentamiseen. Tuotteet on tarkoitus saada nopealla aikataululla myyntiin sekä omaan että mahdollisten yhteistyökumppanien verkkokauppoihin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arto Kosunen
p. 0400 792 511
arto.kosunen@printix.fi

Sampo Silvennoinen
p. 044 293 5176
sampo.silvennoinen@printix.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Printix Oy
Printix Oy
Tulppatie 16-18 b
00880 HELSINKI

http://www.printix.fi

Printix Oy on helsinkiläinen messu –ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut yritys. Printixin on tuonut ReStand tavaramerkin alla ensimmäisenä Suomessa vuokrattavat mainostelineet tapahtuma-alalle. Vuokraamisen ohella konseptista ainutlaatuisen tekee tapahtumissa käytettyjen materiaalien kierrätys, uudelleenkäyttö ja jalostus uusiksi tuotteiksi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Printix Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme