Vaasan kaupunki - Vasa stad

Bussien kesäaikataulut astuvat voimaan 5.6. – katso muutokset aikatauluissa ja reiteissä

Jaa
Vaasan ja Mustasaaren joukkoliikenne Lifti kulkee kesäaikataulujen mukaisesti 5.6.-6.8.2023 välisen ajan. Pääset tarkastelemaan muutoksia nettisivuilta sekä Digitransit-reittioppaasta.
Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Kesäaikataulut tuovat mukanaan muutoksia bussien aikatauluihin ja reitteihin. Reittimuutosten tarkoituksena on esimerkiksi parantaa bussien pysymistä aikataulussa. 

– Valitettavasti painoversiot Liftin kesäaikatauluista tulevat hieman myöhästymään. Pahoittelemme tilannetta, mutta onneksi uusia aikatauluja sekä reittejä pääsee tarkastelemaan jo hyvissä ajoin Digitransit-reittioppaassa ja katukohtaisesti Vaasan kaupungin nettisivuilla, kertoo liikennepäällikkö Pertti Hällilä. 

Muutokset: 

  • Linja 3:n lähdöt klo 8:50 ja 9:50 Gerbystä päättyvät keskustaan, ja lisäksi Vaskiluodosta aiemmin lähteneet bussit klo 9:17 ja 10:17 siirtyvät lähtemään keskustasta. 
  • Linja 5:n reittiä lyhennetään ja linja päättyy pysäkille Raastuvankatu 34. 
  • Linjan 7 reitistä jää kokonaan pois pätkä välillä Vöyrinkatu-Vuorikatu-Pitkäkatu. 
  • Linjan 8 päätepysäkki siirtyy myös lähtöpysäkkinä toimivalle pysäkille Pukinjärven Hevoshaantielle. 
  • Linjalle 21 otetaan käyttöön puhelinnumero, josta bussin voi tilata käymään Söderfjärdenissä, Kronvikissä tai/ja Näsetissä. Bussin pääreitti kulkee keskustan ja Sundomin välillä. 
  • Linja 44 liikennöi keskustasta lentokentälle klo 5:25 ja takaisin klo 22:05. 

Liftin asiakaspalvelupiste siirtyy toukokuun lopussa uusiin tiloihin Rewelliin. Jatkossa asiakaspalvelu löytyy kauppakeskuksen Vaasanpuistikon puoleisen sisäänkäynnin vasemmalla puolelta. 

Tutustu kesäaikatauluihin

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikennepäällikkö Pertti Hällilä, pertti.hallila@vaasa.fi, puh +358 40 581 3150 

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme