RPT Byggfakta Oy

ByggSMART - rakennusalan kiinnostavimmat verkkomessut lokakuussa

Jaa

Rakennusalan ajankohtaisimmat puheenaiheet ja tuoteuutuudet ovat mukana ByggSMART-verkkomessuilla 26.–30.10.2020.

Kullakin messupäivällä on oma teemansa:  26.10. Linjasaneeraus, 27.10 Puurakentaminen, 28.10 Energia 29.10 Arkkitehtuuri ja 30.10 Maa- ja infrarakentaminen. 

– Rakennus- ja kiinteistöalan digitalisaation myötä on vain luonnollista, että myös alan messuja järjestetään verkkotapahtumina, ByggSMART-messujen järjestäjä RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo. 

 – Ja yhtä luonnollista on, että verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista, Seppälä toteaa.

ByggSMART-messujen rakenne on messukävijöille tuttu: paljon tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista, asiantuntevaa puhetta ajankohtaisista aiheista sekä mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa. 

– Luvassa on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, Sampsa Seppälä sanoo.  

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on jo alkanut osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/. Messujen ohjelma puhujineen päivittyy sivuille mahdollisimman pian. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa: RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä,
+358 50 543 1185, sampsa.seppala@rpt.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

http://www.rpt.fi/

RPT Byggfakta Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 7,6 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 50 henkeä, ja se on osa Byggfakta Group -konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Byggfakta Group on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Byggfakta Group -konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 513 MSEK, ja yhtiön palveluksessa oli noin 350 työntekijää. Byggfakta Groupin pääomistaja on brittiläinen pääomarahasto Stirling Square III.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme