Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

C the Sea – Nuorten oma näyttely merestä KAMUssa 10.9.-3.11.2019.

Jaa

KAMUn Aulassa aukeaa 10.9. näyttely, johon nuoret ovat valmistaneet kuvataidetta, veistoksia ja lyhytelokuvia nuorisotiloilla. Teoksia tehdessä nuoret ovat päässeet työstämään esimerkiksi ilmastonmuutoksen ja merien saastumisen herättämiä ajatuksia. Innoituksen töihin on antanut KAMUssa esillä oleva Katse horisontissa -näyttely. Espoon kaupunginmuseon ja Espoon kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyöprojektina syntynyt näyttely C the Sea on esillä KAMUn Aulassa 10.9.-3.11.2019. KAMUn Aulaan on vapaa pääsy.

Kuva Pekka Tuuri, Merihirviö ja kalat nuorisotilojen nuoret
Kuva Pekka Tuuri, Merihirviö ja kalat nuorisotilojen nuoret

Nuorten näyttely on neljäs Espoon kaupunginmuseon ja nuorisopalveluiden yhteistyön tuloksena syntynyt näyttely. Kulttuurisen nuorisotyön koordinoimaa yhteistyötä on tehty toimialojen välillä jo vuodesta 2014 lähtien. Espoon kaupunginmuseolle yhteistyö Espoon nuorisopalveluiden kanssa tuo aivan uudenlaisia yleisöjä. Nuoret käyvät kyllä museoissa osana kouluryhmää, mutta harvemmin vapaa-ajallaan.

Nuorille itselleen yhteistyö on tuonut mahdollisuuden käsitellä ajankohtaisia aiheita, kuten ilmastonmuutosta. ”Elokuvassa halusimme käsitellä sitä, miten ihmisten omalla toiminnalla on vaikutusta merten saastumiseen ja ilmastonmuutokseen. Elokuvan mukaisesti olemme sitä mieltä, että jokainen ihminen voi vaikuttaa hyvällä tavalla ympäristöönsä, tekemällä oikeita valintoja”, kertovat Kauklahden nuorisotilan digikerhon nuoret.

C the Sea 10.9.-3.11.2019
KAMUn Aula
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5
Avoinna ti, la, su klo 11-17, ke, to, pe klo 11-19

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museolehtori Jenni Siltainsuu
Espoon kaupunginmuseo
043 825 6085, jenni.siltainsuu@espoo.fi

Nuorisotyönkoordinaattori Hanna-Leena Strang-Kilpelä
Espoon kaupungin nuorisopalvelut, kulttuurinen nuorisotyö
046 877 1230, hanna-leena.strang-kilpela@espoo.fi

Kuvat

Kuva Pekka Tuuri, Merihirviö ja kalat nuorisotilojen nuoret
Kuva Pekka Tuuri, Merihirviö ja kalat nuorisotilojen nuoret
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Opetus ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 12.2.202012.2.2020 20:03:10 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta hyväksyi kokouksessaan 12.2.2020 suomenkielisen opetuksen ja varhaiskasvatuksen tulosyksiköiden käyttösuunnitelmat vuodelle 2020. Lautakunta päätti lisäksi, että Laajalahden koulun 5-6 -luokkalaiset saavat koulumatkoihinsa joko matkakortin tai oikeuden osallistua tilauskuljetukseen, mikäli koulumatka väistötiloissa toimivalle Kivimiehen koululle on yli 3 kilometriä. Tällä halutaan helpottaa koululaisten matkantekoa kouluun väistön ajan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme