Cadpool OyCadpool Oy

Cadpoolin jatkuvuus varmistettu: JATKAJA toteuttamaan sukupolvenvaihdosta

Jaa

Cadpoolin 40 vuotta sitten perustanut yrittäjä Upi Vartiainen sekä yhtiön johto ovat sopineet suomalaisten pk-yritysten jatkuvuuteen keskittyneen JATKAJAn kanssa yhtiön kehityksestä sukupolvenvaihdoksen yli.

Cadpool on suunnittelualan palveluyritys, jonka asiakkaita ovat mm. arkkitehtitoimistot, insinööritoimistot, laivanrakentajat ja konepajat. Yritys palvelee asiakkaitaan joustavalla toimintamallilla, jossa hankkeisiin tarjotaan suunnitteluosaamista oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti. Keskeistä Cadpoolin menestykselle on ollut kuunteleva asiakassuhde sekä erinomainen henkilöstöhallinto ja MyWay-malli.

Yhtiön sukupolvenvaihdos on toteutettu toimintamallin jatkokehittämisen sekä asiakkaiden ja työntekijöiden palvelemisen jatkumiseksi. Cadpoolin uudeksi pääomistajaksi on tullut JATKAJA samalla, kun Upi Vartiainen ja yhtiön avainhenkilöt jatkavat vähemmistöomistajina.

”Olen nauttinut kaikista yrittäjävuosistani Cadpoolissa, mutta kaikella on aikansa. Halusin nähdä Cadpoolin toimintamallin jatkuvan ja tarjota mahdollisuuden sen eteenpäin kehittämiselle. Innostuin kuullessani neuvonantajaltani JATKAJAsta ja olen heihin tutustuttuani tullut luottavaiseksi, että yrityksellä on hyvä tulevaisuus heidän omistuksessaan,” kertoo Upi Vartiainen.

”Cadpoolilla on kiinnostava palvelulähtöinen tapa vastata markkinan tarpeeseen kokeneista suunnittelijoista. Samalla Cadpoolilla on jo alusta alkaen ymmärretty työntekijöiden olevan yrityksen tärkein voimavara”, kertoo Mathias Calonius, Cadpoolin operatiivinen johtaja ja Cadpoolista vastaava osakas JATKAJAlla. ”JATKAJAn osaamisen ytimessä ovat asiantuntijapalvelut ja digitalisaation hyödyntäminen, joista uskomme ammentavamme paljon kehitysoppeja myös Cadpooliin”, jatkaa Calonius.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Upi Vartiainen
Perustaja, Cadpool
Puh. 0400 501 998
Email. upi.vartiainen@cadpool.fi

Mathias Calonius
Cadpoolin operatiivinen johtaja, JATKAJAn osakas
Puh. 0500 424 090
Email. mathias.calonius@cadpool.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Cadpool Oy
Mannerheimintie 15 B
00260 Helsinki

http://www.cadpool.fi

Tietoa Cadpoolista

Cadpool Oy on 1980-luvulla perustettu suunnittelupalveluita tarjoava yritys. Yritys työllistää noin 60 työntekijää. Yrityksen asiakkaita ovat mm. arkkitehtitoimistot, insinööritoimistot, laivanrakentajat ja konepajat. Cadpoolin liikevaihto vuonna 2021 oli 4 miljoonaa euroa.

Tietoa JATKAJAsta

JATKAJA on kehitysyhtiö, joka mahdollistaa yrittäjävetoisen jatkuvuuden pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. JATKAJA osallistuu aktiivisesti yritysten jatkokehittämiseen ja toimii sekä sijoittaa pitkäjänteisesti. JATKAJAlla on mittava kokemus kasvuyrittämisestä, kansainvälistämisestä, uudistamisesta ja digitalisaatiosta. JATKAJAn liikevaihdon arvioidaan ylittävän 30 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja sen tytäryhtiöt työllistävät lähes 300 työntekijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.