Vaasan kaupunki - Vasa stad

Café Kultsaa voi vuokrata nuorten syntymäpäiväjuhlia varten

Jaa

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden pyörittämän Café Kultsan tiloja voi lauantaisin vuokrata syntymäpäiväjuhlia varten. Tiloja vuokrataan 13-29-vuotiaille vaasalaisille nuorille.

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari

Tilavuokra kahden tunnin juhlia varten on 48 euroa. Tilavuokraukseen kuuluu tilojen koristelu sekä musiikki. Mahdollista on myös pienimuotoisen ohjelman tai leikkien järjestäminen osallistujille.

Halutessaan Café Kultsasta voi tilata myös tarjoilut, kuten esimerkiksi kakkuja ja suolaista purtavaa.

- Tarkoitus on, että nuoret voivat itse varata tilan ja suunnitella juhlansa, esimerkiksi valita soitettavan musiikin. Meiltä nuorisopalveluista on koko juhlien ajan kahvilatyöntekijä paikalla. Tilamme ovat aina päihteettömiä, kertoo nuorisopalvelukoordinaattori Anna-Leena Orava.

Café Kultsa sijaitsee nuorisotalo Kultsalla osoitteessa Raastuvankatu 30.

Nuorisopalveluiden tiloista myös skeittihallia voi vuokrata syntymäpäiväjuhlia varten viikonloppuisin. www.vaasa.fi/skeittihalli

Yhteyshenkilöt

uorisopalvelukoordinaattori Anna-Leena Orava, puh. 040 162 9948, anna-leena.orava@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme