Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Café WeeGeen uusi ravintoloitsija aloittaa tammikuussa 2019 Näyttelykeskus WeeGeellä

Jaa

Näyttelykeskus WeeGeellä aloittaa uusi ravintoloitsija 5.1.2019. Compagnie Mat Oy Ab / Brasserie Lumière on toiminut menestyksekkäästi kolme vuotta Helsingin Tennispalatsissa ja jatkaa nyt toimintaansa Café WeeGeessä. Café WeeGeen nykyisen palveluntuottajan sopimus on irtisanottu ja päättyy 31.12.2018.

Ravintolan konseptin ydintä ovat alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka, mutkattomuus ja nopeus.
Ravintolan konseptin ydintä ovat alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka, mutkattomuus ja nopeus.

MATCo:n omistaja Mali Hakulin odottaa innolla uusia haasteita Espoon Tapiolassa. Hakulinin mukaan ravintolan konseptin ydintä ovat alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka, mutkattomuus ja nopeus. Lounasannokset kootaan asiakkaan valinnan mukaan kauniisiin astioihin. Tarjolla on lämmintä ruokaa, keittoa ja salaattia lisukkeineen sekä jälkiruokaa. Asiakkaille on aina kattava valikoima erikoiskahveja, viinejä, suolaista ja makeaa kahvileipää sekä muita herkullisia tuotteita erityisruokavaliot huomioiden.

Café WeeGee tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet näyttelykeskuksen museokävijöiden, kokousasiakkaiden ja tapahtumavieraiden käyttöön. Toiminta perustuu raikkaaseen ja ajankohtaiseen konseptiin modernissa design-ravintolaympäristössä. WeeGeen arkkitehtuuri, näyttelyt, ravintola, museokauppa ja asiakaspalvelu tarjoavat asiakkaalle laadukkaan kokonaiselämyksen.

Näyttelykeskus WeeGee on neljän museon, Espoon modernin taiteen museo EMMAn, Espoon kaupunginmuseo KAMUn, Suomen Lelumuseo Hevosenkengän ja Suomen Kellomuseon, EMMA Shopin ja Café WeeGeen muodostama kokonaisuus, joka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille ympäri vuoden. WeeGeen Futuro- talo on ensimmäinen sarjavalmisteinen Futuro-talo (nro 001), ja se on avoinna yleisölle kesäkaudet. WeeGeellä vierailee vuosittain noin 300 000 kävijää.

Café WeeGee

5.1.2019 alkaen

Paikka: Näyttelykeskus WeeGee

Osoite: Ahertajantie 5, Espoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raija Kuisma
Kulttuurituottaja
+358 43 827 2400, raija.kuisma@espoo.fi

Kuvat

Ravintolan konseptin ydintä ovat alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka, mutkattomuus ja nopeus.
Ravintolan konseptin ydintä ovat alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka, mutkattomuus ja nopeus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

YK:n edelläkävijäkaupungit koolla Davosissa23.1.2019 16:33Tiedote

Espoo on mukana YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunkien kokoontumisessa Davosin World Economic Forumin yhteydessä. Espoo oli ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka allekirjoitti YK:n edelläkävijäsopimuksen, jonka tavoitteena on 17 kestävän kehityksen tavoitteen (Sustainable Development Goals) saavuttaminen 2025 mennessä. Kokouksessa mm. Oslo ilmoitti tehneensä päätöksen edelläkävijäsopimuksen allekirjoittamisesta.

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme