IBM Suomi

Call For Code kutsuu koodarit ja keksijät taistelemaan puhtaan veden puolesta ja nälänhädän torjumiseksi

Jaa

Myös Call For Code -ekosysteemi kasvattaa muskeleitaan uusilla jäsenillä torjuakseen tehokkaammin ilmastonmuutosta.

ARMONK, N.Y., – 26.3.2021: Kansainvälinen Call For Code -kilpailu kutsuu jo neljättä kertaa peräkkäin koodareita ja keksijöitä ympäri maailman kehittämään ratkaisua ilmastomuutoksen aiheuttamiin haasteisiin. Tämän vuoden haaste nivoituu kolmen pääteeman ympärille ja tiimien on hyödynnettävä ratkaisuissaan avoimen lähdekoodin teknologioita. Myös Call For Code -ekosysteemi kasvattaa muskeleitaan uusilla jäsenillä torjuakseen tehokkaammin ilmastonmuutosta. Ekosysteemissä on tällä hetkellä mukana yli 400 000 sovelluskehittäjää 179 maasta ja he ovat tähän mennessä kehittäneet yli 15 000 sovellusta ilmastonmuutoksen haasteisiin.

Tänä vuonna kilpailu keskittyy kolmeen teemaan, jotka ovat avainasemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa: 1) puhdas vesi ja jätehuolto, 2) nälänhädän torjunta sekä 3) vastuullinen tuotanto ja kuluttaminen. Voittajatiimi saa palkintona 200 000 dollaria ja ehdotus viedään oikeasti ja isosti tuotantoon. Lisäksi voittajatiimi saa tukea Call for Code -ekosysteemin jäseniltä ja IBM Service Corpsilta keksimänsä ratkaisun saattamiseksi valmiiksi ja tuomiseksi kaikkien saataville.

Tänä vuonna Call For Code -ekosysteemi kasvaa jälleen uusilla yhteistyökumppaneilla. Yksi uusista tulokkaista on Heifer International -hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa paikallisia viljelijöitä ja heidän yhteisöjään tarjoamalla esimerkiksi maatalous- ja arvopohjaista koulutusta nälän ja köyhyyden lievittämiseksi.

"Pienviljelijät tuottavat suurimman osan maailman ruoasta ja ovat ilmastokriisin eturintamassa. Kun viljelijöille annetaan koulutusta ja työtä helpottavia teknologioita, niin he voivat tehdä entistä enemmän tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mitä kasvattaa ja milloin. Näin he voivat tehostaa viljelyä ja saada paremman tuoton työlleen", sanoo Heifer Internationalin teknologiainnovaatioiden johtaja David Gill. "Olemme iloisia voidessamme liittyä ekosysteemiin, joka kehittää ratkaisuja, joiden avulla voidaan parantaa veden ja ruoan saatavuutta ympäri maailman."

Tämän vuoden Call for Code haasteen järjestävät yhdessä IBM, David Cark Cause -säätiö, YK ja Linux Foundation. Tarkemmat tiedot haasteesta ja ohjeet osallistumiseen löytyvät tämän linkin takaa: https://callforcode.org/challenge/.

Voit myös olla yhteydessä IBM:n yhteiskunta- ja yliopistosuhteista vastaavaan Maarit Paloon (maarit.palo@fi.ibm.com) kilpailuun liittyvissä kysymyksissä.

Laajempi englanninkielinen tiedote osoitteessa:
https://newsroom.ibm.com/2021-03-22-IBM-Launches-Fourth-Annual-Call-for-Code-Global-Challenge-to-Tackle-Existential-Threat-of-Climate-Change

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

IBM Viestintä
puh. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Maarit Palo
IBM
Yhteiskunta- ja yliopistosuhteiden johtaja
puh. 040 55 44 601

maarit.palo@fi.ibm.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IBM Suomi
IBM Suomi
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

(09) 4591http://www.ibm.fi

IBM on pilvialustoihin erikoistunut ja tekoälyä hyödyntävä teknologiayritys. Tuemme asiakkaitamme  kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvialustojen ja kvanttilaskennan hyödyntämisessä. Vahvan toimiala- ja teknologiaosaamisemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja pysymään ketterinä jatkuvan teknologisen muutoksen edessä. IBM toimii luotettavana kumppanina yli 170 maassa. www.ibm.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IBM Suomi

IBM julkisti vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen ja koko vuoden tulokset22.1.2021 00:54:37 EET | Tiedote

Strong hybrid cloud adoption; Gross margin expansion; Solid cash generation ARMONK, N.Y., January 21, 2021: IBM (NYSE: IBM) today announced fourth-quarter and full-year 2020 earnings results. “We made progress in 2020 growing our hybrid cloud platform as the foundation for our clients’ digital transformations while dealing with the broader uncertainty of the macro environment." said Arvind Krishna, IBM chairman and chief executive officer. "The actions we are taking to focus on hybrid cloud and AI will take hold, giving us confidence we can achieve revenue growth in 2021.” Highlights Fourth Quarter: GAAP EPS from continuing operations of $1.41; Operating (non-GAAP) EPS of $2.07 -- EPS includes the impact of a pre-tax charge of more than $2.0 billion for structural actions in the fourth quarter Revenue of $20.4 billion, down 6 percent (down 8 percent adjusting for divested businesses and currency) Total cloud revenue of $7.5 billion, up 10 percent (up 8 percent adjusting for divested bu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme