Smartvatten

CapMan Real Estate edistää vesitehokkuutta yhteistyössä Smartvattenin kanssa

Jaa
Vesitehokkuuden parantaminen on tärkeä osa vastuullista kiinteistöhallintaa CapMan Real Estatelle, joka seuraa kiinteistöjensä vedenkulutusta Smartvatten-etäseurantapalvelun avulla. Yritys otti palvelun käyttöön ensimmäisissä, Suomessa sijaitsevissa kohteissaan vuonna 2017. Tällä hetkellä vedenkulutusta ja vesivuotoja seurataan reaaliajassa yli sadassa CapManin omistamassa kiinteistössä Suomessa ja Ruotsissa.
CapMan Real Estate edistää vesitehokkuutta yhteistyössä Smartvattenin kanssa
CapMan Real Estate edistää vesitehokkuutta yhteistyössä Smartvattenin kanssa

Vesitehokkuusyhtiö Smartvatten ja pohjoismainen kiinteistösijoittaja CapMan Real Estate tiivistävät yhteistyötään. Smartvattenin vedenkulutuksen etäseuranta auttaa CapMania toimimaan vesi- ja energiatehokkaammin sekä pienentämään vedenkulutuksesta syntyviä kustannuksia. Samalla palvelu nostaa myös yrityksen hallinnoiman kiinteistöportfolion arvoa.

– Smartvatten minimoi kiinteistöjemme vuotoriskiä. Kun vuodot huomataan ajoissa, kiinteistöt pysyvät paremmassa kunnossa ja säilyttävät arvonsa. Palvelu auttaa meitä myös välttämään mahdollisia kosteusriskejä ja pitämään huolta sisäilman laadusta. Vesitehokkuustoimenpiteiden vaikuttavuutta todentavat, kansainvälisesti vertailukelpoiset sertifikaatit tuovat puolestaan kilpailuetua ja auttavat vastuullisuusriskien hallinnassa, CapMan Real Estaten ESG-päällikkö Anna Rannisto kertoo.

Kiinteistöjä Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan suurimmista kaupungeista omistava CapMan otti Smartvatten-palvelun käyttöön ensimmäisissä kohteissaan vuonna 2017. Nyt vedenkulutuksen etäseurantapalvelu on asennettu 103 CapManin omistamaan kiinteistöön.

– Olemme laajentaneet Smartvattenin käyttöä Suomessa sijaitsevista kiinteistöistämme Ruotsiin. Tutkimme mahdollisuutta ottaa palvelu käyttöön myös Tanskassa, Rannisto kertoo.

CapMan uudistaa parhaillaan vastuullisuusstrategiaansa, jossa myös vesitehokkuudella on entistä keskeisempi rooli. Smartvattenin ratkaisun avulla vesitehokkuustavoitteiden toteutumista on mahdollista seurata automaattisesti ja reaaliajassa, vuorokauden jokaisena tuntina.

– Kiinteistöalalla on suuri potentiaali veden- ja energiankulutuksen pienentämisessä. Smartvatten haluaa luoda vesitehokkaan tulevaisuuden yhdessä kiinteistönomistajien kanssa tarjoamalla ratkaisuja, jotka auttavat kohti vastuullisempaa ja kustannustehokkaampaa vedenkäyttöä. Tässä asiassa CapMan on edelläkävijä, ja meille on ilo tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, Smartvattenin asiakkuuspäällikkö Marko Pitkänen sanoo.

--

CapMan Real Estate on pohjoismainen kiinteistösijoittaja, joka toteuttaa sekä aktiiviseen arvonluontiin että vakaaseen tuottoon keskittyviä sijoitusstrategioita kaikilla keskeisillä kiinteistösektoreilla Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. CapMan Real Estate on osa CapMan-konsernia, joka on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Yhteensä yli 4,9 miljardin euron pääomia hallinnoivan yhtiön tavoitteena on tarjota sijoittajille houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja. CapMan on sitoutunut asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästönsä vähentämiseksi Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.ReferenssivideoSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Rannisto
ESG Manager
CapMan Real Estate
+358 40 6266 383
anna.rannisto@capman.com

Kuvat

CapMan Real Estate edistää vesitehokkuutta yhteistyössä Smartvattenin kanssa
CapMan Real Estate edistää vesitehokkuutta yhteistyössä Smartvattenin kanssa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Smartvatten
SmartvattenSmartvatten on nopeasti kasvava, veden käytön hallintaan erikoistunut yritys, jonka palveluksessa on yli 100 työntekijää. Yrityksellä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa ja Norjassa. Smartvatten seuraa, mittaa ja analysoi vedenkulutustietoja etänä sekä tarjoaa palveluja vesivuotojen havaitsemiseen ja vesitehokkuuden parantamiseen. Jo yli 12 000 kiinteistökohteessa 24 maassa nautitaan Smartvattenin palvelujen tuomista eduista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Smartvatten

Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön – Vuotojen havaitsemisesta vuotojen pysäyttämiseen18.4.2023 05:00:00 EEST | Tiedote

Kasvava vesitehokkuusteknologian toimittaja Smartvatten etsii ja kehittää jatkuvasti uusia keinoja veden säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi. Yhdessä sidosryhmiensä kanssa yritys rakentaa kulttuuria, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Vuotojen havaitseminen putkistossa on yksi Smartvattenin kivijaloista, ja nyt yhteistyössä Leakomaticin kanssa se tuo myös havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi arvoketjuaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme