Carat

Carat Finland voitti S-Ryhmän mediatoimistokilpailutuksen

Jaa

SOK kilpailutti mediatoimistopalvelut osana isompaa markkinoinnin kumppaniverkoston kehittämistä. Kilpailutuksen tuloksena S-Ryhmä on päättänyt jatkaa yhteistyötään Carat Finlandin kanssa.

Kilpailutuksessa erottavaksi tekijäksi muodostui vahvan strategisen osaamisen ja luovan suunnittelun yhdistäminen oman ja ansaitun median suunnitteluun.

Carat Finlandin tiimirakennetta muutettiin sopimaan SOK:n uuteen markkinoinnin toimintamalliin, ja samalla vanhaa tiimiä täydennettiin uusilla osaajilla. Uusi yhteistyökausi pitää sisällään myös entistä vahvemmin Caratin kansainvälisen verkoston hyödyntämistä.

- SOK on meille rakas ja tärkeä kumppani, jonka kanssa myös me Caratissa kehitymme vuosi vuodelta entistä paremmiksi. Olemme ylpeitä ja onnellisia päästessämme jatkamaan yhteistyötä, Caratin toimitusjohtaja Heidi Björklöf iloitsee.

Carat Finlandilla ja SOK:lla on ollut pitkään kunnianhimoinen tavoite tehdä Euroopan parasta vähittäiskaupan markkinointia.

- Olemme yhdessä SOK:n kanssa käyneet läpi digitalisoitumiseen, sosiaalisen median, mobiilikauden ja markkinoinnin automaation nousun kiivaimpia aikoja viiden vuoden yhteistyömme aikana. On myös meille tärkeää, että asiakas on jatkuvasti vaatinut meitä uudistumaan.

- Rima on korkealla molemmin puolin, niin kuin sen pitääkin olla. Tiivis yhteistyö on tuottanut myös tulosta. Tästä yksittäisinä ilmentyminä voidaan pitää tämän vuoden palkintosadetta: toimme kotiin pronssisen leijonan Cannes Lions -festivaaleilta Prisman Hihna 24/7 -kampanjalle ja Clio-hopeaa Alepan Korttelitoiveesta, Björklöf mainitsee.

Markkinointiviestinnän nostaminen uudelle tasolle muuttuvassa maailmassa tarkoittaa Björklöfin mukaan myös entistä vahvempaa otetta digitalisaatiosta ja datasta.

- Caratissa olemme vahvistaneet viime vuosina kyvykkyyksiämme erityisesti analytiikassa, kuluttajaymmärryksessä, datan hyödyntämisessä, ohjelmallisessa ostamisessa, sosiaalisessa mediassa, vaikuttajaviestinnässä, markkinoinnin automaatiossa ja ansaitun median yhdistämisessä osaksi kaikkea strategista mediasuunnittelua. Huima kehitysvauhtimme ja alttiutemme jatkuvaan muutokseen näkyy asiakkaiden luottamuksena.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heidi Björklöf
Toimitusjohtaja, Carat Finland Oy
heidi.bjorklof@carat.com
+358 50 591 5808

Anne Sassi-Leivonen,
Kanavajohtaja, SOK MEDIA
anne.sassi-leivonen@sok.fi
+358 50 323 0525

Kuvat

Lataa
Heidi Björklöf
Heidi Björklöf
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Carat
Carat
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

020 1230 510http:////www.carat.com/fi/fi

Carat on johtava digitaalisten ja monipuolisten mediaviestinnän ratkaisujen tarjoaja joka toimii 150 maassa yli 10 000 asiantuntija voimin. Carat suunnittelee innovatiivisia mediakampanjoita, jotka hyödyntävät tarkoituksenmukaisimpia alustoja ja tuovat mitattavia liiketoimintahyötyjä. Toimisto toimii osana globaalia markkinointialan konserni Dentsu Aegis Networkia.

Dentsu Aegis Networkiin kuuluu Caratin lisäksi tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Carat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme