Chaîne des Rôtisseurs-kilpi on myönnetty kahdelle tasokkaalle ruokakaupalle

K-Citymarket Pirkkala, Pirkkala
K-Citymarket Pirkkalan kauppias Chevalier Petri Putila vastaanotti arvostetun Rôtisseurs-kilven 1.6.2022 ja järjesti kilvenluovutusjuhlat gastronomisille kuluttajille. K-Citymarket on tunnettu koko Tampereen alueella hyvin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Petri Putila on tehnyt henkilökunnan kanssa myymälässä kovaa työtä ja työtä jatketaan, sillä heidän tavoitteenaan on olla Suomen paras kauppa. Luovutustilaisuudessa vieraille esiteltiin mm. kaupan oma olutpanimo, jonka Himo-oluita myydään myös heidän omassa panimomyymälässä. Toiminnassa on myös oma pienkahvinpaahtimo Pirkkalan paahtimo ja oma Pirkkalan jäätelötehdas. Kahden viikon päästä heidän tarkoitus on avata uusi ravintolamaailma Birk, jonka tuotteita voi ostaa kaupasta mukaan tai nauttia omassa ravintolassa.
K-Supermarket Tapiola, Espoo
Espoon Tapiolassa Kauppakeskus Ainoassa sijaitsevalle K-Supermarket Tapiolalle myönnettiin ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta Rôtisseurs-kilpi 12.4.2022. K-Supermarket Tapiola on Espoossa yksi merkittävimmistä ruokakaupoista, joka on panostanut valikoimansa määrään ja laatuun jo pidemmän aikaa. Kauppias Sami Taivassalon tavoitteena on olla päivittäisi- ja herkkuvalikoimalla alueen ykkönen. K-Supermarket Tapiolassa on tehty merkittäviä panostuksia mm. palvelun kehittämiseen, palvelutiskin uudistamiseen ja henkilökunnan palveluosaamiseen.
Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestön, jonka tavoitteena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyöstä, vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Järjestö myöntää laatukriteerien perusteella ravintoloille ja korkean tason herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta.
Kilpiperusteena herkkumyymälöissä on mm. myymälän yleisilme ja siisteys, tuotevalikoiman laajuus, hinnoittelu ja tuotteiden esillepano sekä henkilökunnan tietotaidot osastoittain ja saatavan palvelun ystävällisyys ja sujuvuus. Kilpimyymälöissä arvioidaan myös tuoretuotteiden valikoiman laajuutta ja -kattavuutta ja kiinnitetään huomioita paikallisten tuotteiden tarjontaan (lähiruoka). Oleellisena ja tärkeänä osana on lisäksi tarjolla oleva leipä- ja juustovalikoima sekä kattava pakasteruokavalikoima.
Molemmissa tilaisuuksissa kilven luovutti Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.
Lisätietoja kauppiailta ja paikallisvoudeilta:
K-Citymarket Pirkkala, K-Kauppias Petri Putila, puh. +358 50 466 9934, petri.putila@citymarket.fi
Chaîne des Rôtisseurs Tampere, vouti Markki Palve, puh. 044-5609471 , tampere@rotisseurs.fi
K-Supermarket Tapiola, K-Kauppias Sami Taivassalo, puh. 040 822 7904, sami.taivassalo@k-supermarket.fi
Chaîne des Rôtisseurs Helsinki, vouti Vesa Loponen, puh. 0400-605 045, helsinki@rotisseurs.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Johanna HornborgBailli Délégué Finlande, Suomen valtavouti
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden puheenjohtaja
Niki MalmrosChargee de Presse, viestintä
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden viestintävastaava
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi sai Chaîne des Rôtisseurs -kilven8.2.2023 16:47:08 EET | Tiedote
Helsingin keskustassa sijaitsevalle Helsingin Suomalaisen Klubin klubiravintolalle myönnettiin eilen tiistaina 7.2.2023 Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta ja siellä tehdystä kokonaisvaltaisesta laadun kehittämisestä.
Saku Karstila voitti Nuorten Kokkien Suomen mestaruuden 202324.1.2023 15:46:06 EET | Tiedote
Alle 27-vuotiaiden kokkien Suomen mestaruus -kilpailut käytiin viikonloppuna 21.1. Helsingissä. Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition -kilpailun SM-tittelistä kisasi yhteensä kahdeksan kilpailijaa. Kilpailun voittaja Saku Karstila lähtee edustamaan Suomea kansainväliseen Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition MM2023 -kilpailuun Turkkiin.
Ravintola Taivaanranta sai Chaîne des Rôtisseurs -kilven20.1.2023 08:16:39 EET | Tiedote
Lahden keskustassa sijaitseva ravintola Taivaanrannalle myönnettiin 18.1.2023 arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.
Hotelli-Ravintola Vaihmalan Hovi sai arvostetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven31.10.2022 09:02:22 EET | Tiedote
Lempäällä, keskellä kaunista maalaismaisemaa sijaitsevan Vaihmalan Hovin ravintolalle myönnettiin viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.
Nuori kokki SM-kilpailut tammikuussa 202327.10.2022 08:20:20 EEST | Tiedote
Vuoden 2022 SM-voittaja Otto Hietamies voitti hiljattain lokakuussa Nuorten kokkien MM-kisoissa hopeaa. Tekninen osaaminen, ruokien esillepano ja maut olivat niin kohdallaan, että kultamitali ei varmasti ollut kaukana. Seuraavan vuoden kilpailut lähestyvät ja kilpailuihin etsitään uusia nuoria keittiöammattilaisia.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme