MessukeskusMessukeskus

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla

Jaa

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi.  Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista.

PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemianteollisuuden.  PulPaper on globaali kohtaamispaikka, jossa alan ammattilaiset ympäri maailman tutustuvat innovaatioihin, oppivat uutta ja verkostoituvat keskenään. Tuleva PulPaper 2021 tuo yhteen laajemmin yrityksiä ja asiantuntijoita prosessiteollisuuden eri osa-alueilta tekemällä yhteistyötä kemian- ja bioteollisuuden kanssa.

Helsinki Chemicals Forum on kansainvälinen kongressi, jossa vierailee vuosittain noin 300 henkilöä.

”Koemme, että tapahtumien synergia on niin vahva, että ChemBio Finlandin ajankohta kannattaa siirtää parilla viikolla eteenpäin huhtikuun loppuun. Tapahtumakokonaisuuden järjestäminen samaan aikaan Saksan suurien teollisuusmessujen kanssa ei olisi järkevää. Hannover Messen päivämäärät vahvistuivat vastikään, ja siksi päätimme siirtää omaa tapahtumaamme”, kertoo ChemBio Finland ja PulPaper-tapahtumista vastaava myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. ”PulPaper tuo kokonaisuuteen paljon kansainvälisyyttä ja tapahtumat vahvistavat toisiaan.”

Messukeskus järjestää Pohjoismaiden johtavan kemian ja bioalan ChemBio Finland 2021-tapahtuman Kemian Seurojen toimeksiannosta yhteistyössä Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa 27. – 28.4.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan Messukeskus järjestää kansainvälisen Helsinki Chemicals Forumin sekä Metsäteollisuuden johtavan, kansainvälisen PulPaper-tapahtuman 27.–29.4.2021 yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.


Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

www.chembiofinland.fi  #chembio2021

Lisätietoja: Eva Kiviranta, tiedottaja, Messukeskus, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040 775 6609

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

GameXpo Award Teemu ”wabbit” Hiiliselle15.11.2019 12:49:43 EETTiedote

GameXpo-messujen yhteydessä kymmenennettä kertaa jaettava, Suomen Messusäätiön rahoittama 3000 euron arvoinen GameXpo Award on myönnetty Teemu ”wabbit” Hiiliselle. Teemu Hiilinen on Suomen ensimmäinen ammattimainen esports-selostaja, ja toiminut sittemmin esports-toimittajana yli vuosikymmenen. Pelialaa monipuolisesti esittelevä GameXpo järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 15.-17.11.2019 samaan aikaan talviurheilutapahtuma GoExpoWinterin kanssa. Esports on yksi niistä pelialan ilmiöistä, joka on noussut viime vuosina voimakkaasti esiin. Elektroninen urheilu ylitti valtamedian uutiskynnyksen ensimmäisiä kertoja vuonna 2014, minkä jälkeen esports ja alan suomalaiset menestystarinat ovat olleet näyttävästi mediassa esillä. ”Esports on tullut yhä tunnetummaksi, ja sen myötä myös joukkueet ja selostajat tulevat suurelle yleisölle yhä tutummiksi. Kehitykseen merkittävästi on vaikuttanut Teemu ”wabbit” Hiilinen on ollut mukana jo ensimmäisistä esports-lähetyksistä lähtien ja toi kevääll

GoExpo Winter tarjoaa ympäristövastuullisia vaihtoehtoja15.11.2019 09:00:00 EETTiedote

Talvimatkailun vastuullisuus ja urheiluvälineiden kierrätys näkyvät monin tavoin tämän vuoden GoExpo Winter -messuilla. Talviurheilutapahtuma ottaa kantaa ilmastonsuojelun puolesta muun muassa ohjaamalla lipputuloja ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön ja tarjoamalla kävijöille mahdollisuuden kierrättää lasketteluvarusteita. Messuilta käynnistyy myös kampanja, jonka päämääränä on suojella lumileikit osana Unescon maailmanperintöä. GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.-17.11.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme