PEFC Suomi

Christina Gestrin PEFC Suomen puheenjohtajaksi

Jaa

PEFC Suomi - Suomen Metsäsertifiointi ry:n syyskokous päätti yhdistyksen hallitusvalinnoista sekä linjasi vuoden 2018 toimintaa.

Maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti Christina Gestrin valittiin hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2018-19. Hän on toiminut kansanedustajana vuosina 2000-2015 ja sitä ennen peruspalveluministeri Eva Biaudetin sekä EU- ja ulkomaankauppaministeri Ole Norrbackin erityisavustajana.

Toiminnan painopisteinä on sidosryhmien kanssa yhdessä tehtävä työ metsien sekä niiden tarjoamien tuotteiden ja palveluiden piirissä sekä kansainvälisen PEFC:n puitteissa tehtävä kehittämistyö. Toiminta toteuttaa yhdistyksen kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumusta ”Suomi, jonka haluamme 2050” ‑tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vuonna 2018 yhdistyksen toimintaa ohjaa kahdeksanhenkinen hallitus. Yhdistyksen jäseninä on yhteensä 16 metsänomistajia, metsästä toimeentulonsa saavia, tuotteiden valmistusta ja kauppaa sekä metsien monikäyttöä ja nuorisotyötä edustavaa tahoa.

PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. PEFC-sertifiointi asettaa metsänhoidolle vaatimuksia liittyen esimerkiksi metsien monimuotoisuuden turvaamiseen, metsien terveyden ja kasvun ylläpitoon sekä virkistyskäyttöön. Lisäksi PEFC-sertifiointi tarjoaa välineen puuraaka-aineen ja puutuotteiden toimitusketjujen vastuullisuuden osoittamiseen ja seuraamiseen.

Uutinen PEFC Suomen sivuilla: 
http://pefc.fi/christina-gestrin-pefc-suomen-puheenjohtajaksi/

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

PEFC Suomi - Suomen Metsäsertifiointi ry
Auvo Kaivola, pääsihteeri
auvo.kaivola@pefc.fi / p. 0400 765 437

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PEFC Suomi
PEFC Suomi
Sitratie 7
00420 HELSINKI

http://www.pefc.fi

PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. PEFC-sertifiointi tarjoaa keinon puuraaka-aineen ja puutuotteiden toimitusketjujen vastuullisuuden osoittamiseen ja seuraamiseen. Metsänhoidolle sertifiointi asettaa vaatimuksia liittyen esimerkiksi metsien monimuotoisuuden turvaamiseen, metsien terveyden ja kasvun ylläpitoon sekä virkistyskäyttöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PEFC Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme