IFS Nordics

Cimcorp kasvaa IFS:n ERP-järjestelmän tuella

Jaa

Cimcorp Oy on ollut vahvassa kansainvälisessä kasvussa jo pidemmän aikaa. Kasvun jatkuminen myös tulevaisuudessa on haluttu varmistaa ottamalla kilpailutuksen jälkeen käyttöön IFS Applications™ -toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee sen toimintaa eri puolilla maailmaa.

Cimcorp Oy toimittaa automaatiojärjestelmiä muun muassa rengasteollisuudelle, elintarviketeollisuudelle ja vähittäiskaupalle. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ulvilassa. Suomen ja Euroopan lisäksi yritys toimii aktiivisesti Atlantin toisella puolella, jossa sillä on tytäryhtiöt sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa.

Cimcorpin käyttöönottama IFS Applications™ -toiminnanohjausjärjestelmä kattaa yrityksen taloushallinnon, toimitusketjun hallinnan, tuotannon, projektihallinnan, matkalaskujen käsittelyn sekä sähköisen ostolaskujen käsittelyn.

- Suomessa jo käyttöönotetun järjestelmän hyödyntäminen aloitetaan Kanadassa lähiaikoina ja myöhemmin myös Yhdysvalloissa. IFS Applications™ -järjestelmällä on tällä hetkellä hiukan yli 300 käyttäjää. Kun mukaan tulevat USA:n ja Kanadan tytäryhtiöt, nousee käyttäjien määrä yli 400 henkilöön, kertoo Cimcorp Oy:n ERP-projektin vetäjä Pekka Nurmi.

- IFS:n järjestelmää ei tarvinnut räätälöidä sen suuremmin meitä varten. Uuden järjestelmän hyödyt näkyvät meillä ensiksi yrityksen sisällä toiminnan tehostumisena. Jatkossa hyöty näkyy myös asiakkaillemme selvästi parempana ja nopeampana asiakaspalveluna sekä projektien elinkaarten hallintana, Nurmi sanoo.

Cimcorpin asiakkailleen suunnittelemat automaatiojärjestelmät ovat käytössä vuosia, joskus jopa vuosikymmeniä. Siksi järjestelmien toimintaa on voitava seurata koko niiden elinkaaren ajan aina suunnittelusta lähtien.

- Robotit eivät tee tuloksellista työtä asiakkaan luona itsekseen. Myös elinkaarenhallinta onnistuu IFS:n järjestelmällä, hän toteaa.

Uuden järjestelmän hyödyt:

  • Tukee Cimcorpin kasvua Suomessa, USA:ssa ja Kanadassa
  • Mahdollistaa kansainvälisen kasvun myös tulevaisuudessa
  • Parantaa rahoituspuolen, toimitusketjun, tuotannon, projektien ja matka- sekä e-laskutuksien hallintaa
  • Tehostaa tiedonkulkua ja tekee tiedonsaannista reaaliaikaista
  • Helpottaa yhteistoimintaa yrityksen eri toimintojen välillä
  • Yhdistää hajallaan ja useassa eri paikassa olleet tiedot yhteen järjestelmään
  • Poistaa paljon turhaa työtä sekä säästää aikaa ja rahaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomas Salonaho, myyntijohtaja, Suomi ja Baltian maat
puh. 0407737114
tomas.salonaho@ifsworld.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IFS kehittää ja toimittaa liiketoimintajärjestelmiä maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, toimitusketjun hallinnassa, ja tarjoavat kunnossapito- ja huoltopalveluita.

Henkilöstömme ja ratkaisujemme toimialatuntemus sekä asiakassitoutuneisuutemme on tehnyt meistä johtavan ja suositelluimman toimittajan sektorillamme. 3500 työntekijäämme tukevat yli miljoonaa IFS-käyttäjää ympäri maailmaa paikallisten toimistojemme sekä kasvavan partneriverkostomme kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IFS Nordics

Tieto ja IFS laajentavat yhteistyötään Suomessa13.8.2018 08:50:00 EESTTiedote

Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto sekä globaali yritysohjelmistotalo IFS laajentavat kumppanuuttaan keskittyäkseen asiakaskeskeisiin palveluihin Suomen markkinoilla. Kumppanuudessa yhdistyvät IFS:n ketterät liiketoimintaratkaisut ja Tiedon kokonaisvaltaiset palvelut eri toimialoille. Tämä auttaa asiakkaita maksimoimaan IFS-investoinnin tuomat hyödyt uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja parantuneen tehokkuuden kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme