Citrus ja Noventia yhdistyivät – tuovat digitaaliset palvelut kaikkien ulottuville

Jaa

Citrus Solutions Oy ja Noventia Oy vauhdittavat hyvää kasvua yhdistämällä voimansa marraskuun 2020 lopussa. Yhdistyessään yritykset tarjoavat entistä monipuolisempia digitaalisia ratkaisuja, jotka sujuvoittavat jokaisen organisaation prosesseja.

Citrus ja Noventia ovat allekirjoittaneet marraskuussa sopimuksen, jolla Citrus on ostanut Noventian koko osakekannan. Noventian ratkaisut sähköiseen kilpailutukseen, toimittajahallintaan ja sopimushallintaan täydentävät erinomaisesti Citruksen Legal Tech -palveluvalikoimaa sekä vahvaa ohjelmistokehitys- ja tuoteosaamista.

 – Citruksen Legal Tech -palvelut tarjoavat konkreettisia työkaluja, joiden avulla yritys voi hoitaa tehokkaasti päivittäisiä laki- ja hallintoasioitaan. Noventian osaaminen tuo asiakkaillemme mahdollisuuksia uusiin hankintapuolen ratkaisuihin, kertoo Citruksen toimitusjohtaja Saara Perho.

Molemmat osapuolet kertovat vahvan kasvutavoitteen vauhdittaneen päätöstä yhdistyä. Noventia on kasvanut useamman vuoden 20–30 prosentin ja Citrus Legal Tech -palveluiden osalta 20 prosentin vuosivauhdilla.

– Kun laajempaan palveluvalikoimaan yhdistää teknologisen kehityksen, ovat näkymät hyvin positiiviset. Tarkoituksemme on tulevaisuudessa lähteä hakemaan voimakasta kasvua laajentamalla Legal Tech -palvelujen myyntiä maailmalle, Perho kertoo.

Tehokkuus kiinnostaa yrityksiä                  

Kiinnostus digitaalisiin juridisiin työkaluihin kasvaa jatkuvasti. Organisaatiot etsivät ratkaisuja, jotka helpottavat monimutkaisten ja toistuvien tehtävien tekemistä sekä soveltuvat etätyökäyttöön. Älykkäiden ja kustannustehokkaiden työkalujen kysyntä on noussut myös hankintapuolella.

– Noventian hankinnan ohjelmisto tarjoaa nykyaikaisille hankintaorganisaatioille alustan, josta voidaan löytää kaikki toimittajiin liittyvä tieto. Hankinnan ammattilaisille työkalut tuovat helpotusta tehtävien toteutukseen ja uudenlaista tehokkuutta arkipäivän rutiineihin. Noventian ja Citruksen tuotteilla on paljon synergioita. Voimme esimerkiksi tarjota monipuolisempia sopimushallinnan ratkaisuja asiakkaillemme. Yhdistymisen myötä saamme lisää hartialeveyttä vastata kasvaneeseen kysyntään ja voimme viedä tuotekehitystä vahvasti eteenpäin, kertoo Noventian toimitusjohtaja Sanni Laine-Luoto.

Noventia toimii jatkossa Citruksen tytäryhtiönä ja nykyiset yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaita tuttuun tapaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pyydä meiltä haastattelua ja kuvia uutisen tueksi!

Saara Perho
Toimitusjohtaja, Citrus Solutions
saara.perho@citrus.fi
+358 40 068 6905

Sanni Laine-Luoto
Toimitusjohtaja, Noventia
Sanni.laine-luoto@noventia.fi
+358 1023 90053

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Citrus Solutions
Ilmalantori 1
00240 Helsinki

http://www.citrus.fi

Citrus Solutions Oy

Citrus Solutionson Legal Techiin ja Health Techiin erikoistunut asiantuntijatalo. Mielestämme mahdollisuus tasokkaisiin juridisiin ja terveydellisiin palveluihin kuuluu kaikille. Yhteiskunnallisesti merkittävä tekeminen on meille kunnia-asia.

Noventia Oy

Noventia on suomalainen sähköisen hankinnan ja toimittajahallinnan ratkaisuja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yksityisen ja julkisen sektorin hankintaorganisaatiot sekä kotimaassa että ulkomailla. Sähköisen hankinnan palvelumme tuovat organisaatioille ajallisia ja rahallisia säästöjä, tehostavat läpinäkyvyyttä ja hankintoihin liittyvää tiedonhallintaa sekä tuovat parhaat toimintatavat koko hankintatiimin käyttöön, ajasta ja paikasta riippumatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.