Dentsu Aegis Network  Oy

Clarion hotels esittää: maailman ensimmäinen baggage lounge avattu helsinki-vantaan lentokentällä

Jaa

Nyt nautinnollinen matka voi alkaa jo lentokentälle laskeuduttua. Clarionin Design Baggage Lounge on virkistävä design-levähdyspaikka saapuville lentomatkustajille, jotka odottelevat matkalaukkujaan lentokentän matkatavara-aulassa. Lounge sijaitsee aivan matkalaukkuhihnojen läheisyydessä ja on avoin kaikille.

”…Lentokoneen laskeutuminen oli ollut pehmeä, toisaalta ilmastoidussa tilassa penkkiin ahtautuneena vietetyt tunnit tuntuivat koko kropassa kuin jokin selviytymiskoe. Nyt nilkutin lentokentän käytäviä, tuijotin kuivin silmin opasteita, anteeksipyydellen ja väistellen. Väsymyksen ja janon tunnetta ei helpottanut edessä oleva matkalaukkujen odottelu, jet-lagissa toisiinsa törmäilevän väkijoukon seassa. Kaikki kärkkyivät omaisuuttaan. Autonominen hermosto halusi kaiken aikaa vajota 'taistele tai pakene' -tasolle. Jokainen vastaantulija oli potentiaalinen etuilija...”

Hienoimmatkin matkat vaativat joskus hermoja, kun seisoo matkalaukkuhihnan vieressä ja odottaa sen käynnistymistä, satojen muiden ihmisten kärkkyessä juuri sinun paikkaasi. Todellinen matka alkaa vasta, kun tästä kaikesta on selvitty.

Clarionin mielestä näin ei tarvitse olla: matka voi alkaa nautinnollisesti jo lentokentälle laskeuduttua. Clarion on Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppanina avannut design-viikon ajaksi saapuville lentomatkustajille uudenlaisen Design Baggage Loungen, jossa väkijoukossa odottamisen sijasta voi siirtyä viettämään virkistävän hetken Loungeen ja nauttia Clarion-hotelleista tuttujen design-huonekalujen mukavuudesta. Loungessa voi myös esimerkiksi ladata puhelimen ja muiden laitteiden akkuja ja nautiskella suklaata odotellessa. Jotta matkustaja pääsee rentoutumaan, läsnä oleva Clarionin henkilöstö auttaa tarvittaessa myös oman laukkuhihnan seuraamisessa.

– Muotoilu on osa arjen hotellielämää Clarioneissa. Haluamme, että ihmiset voivat nauttia designista myös yllättävissä hetkissä ja paikoissa – kuten vaikka saapuvien matkatavaroiden aulassa, hymyilee Clarionin Marketing Coordinator Tuulia Hyvärinen.

– Maailman ensimmäisen Baggage Loungen luominen Helsinki-Vantaan lentoasemalle on mainio esimerkki Clarionin tavoitteesta tuoda design lähelle ihmistä. Se on samalla Suomeen matkustavien matkailijoiden ensimmäinen kosketus Helsinki Design Weekiin ja Clarion-hotelleihin”, jatkaa Clarion Hotel Helsinki Airportin General Manager Jaana Matikainen.

Design Baggage Lounge löytyy Helsinki-Vantaan terminaali 2:n matkalaukkuhihnojen välittömästä läheisyydestä. Se on ilmainen ja avoin 7.–13.9. kaikille matkustajille. Paikalla olevat Clarionin työntekijät jakavat halukkaille myös tietoa Helsinki Design Weekin tapahtumista.

Clarionin Design Baggage Loungen konseptisuunnittelusta vastasi luova digitoimisto Isobar Finland ja toteutuksesta kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG.

Yhteyshenkilöt

Tuulia Hyvärinen
Marketing Coordinator
Clarion Hotel Helsinki
Sähköposti: tuulia.hyvarinen@choice.fi
Puh: +358 40 146 3800
www.choice.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Dentsu Aegis Network  Oy
Dentsu Aegis Network Oy
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

+358443522175http://www.dentsuaegisnetwork.fi

Clarion Hotel -brändin hotellit ovat energisiä kohtaamispaikkoja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla ja sopivat konferenssien, tapahtumien ja liiketapaamisten järjestämiseen. Clarion Hotel on valittu seitsemän kertaa peräkkäin Ruotsin parhaaksi hotelliketjuksi Grand Travel Awards -kilpailussa. 1 200 alan myyntiedustajaa äänestävät kilpailun voittajasta. Clarion Hotel on osa Nordic Choice Hotels -ryhmää. Lisätietoja: www.nordicchoicehotels.com/clarion

Nordic Choice Hotels on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista hotellitoimijoista 186 hotellin ja 13 000 työntekijän kokonaisuudellaan. Nordic Choice Hotels muodostuu Comfort, Quality ja Clarion Hotel -tuotemerkeistä sekä 15 itsenäisestä hotellista. Kaikilla ketjun hotelleilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Dentsu Aegis Network on globaali markkinointialan konserni. Yhtiö toimii 145 maassa yli 38 000 asiantuntijan voimin. Suomessa Dentsu Aegis Network koostuu Suomen monipuolisimmasta ja analyyttisimmästä markkinointiviestinnän toimistoperheestä. Laajasta palvelutarjonnasta pitävät huolen yli 180 osaajaa kahdeksassa eri toimistossa, joita ovat mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet. dentsuaegisnetwork.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Dentsu Aegis Network Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme