Voodoo People Oy

Comebackia tekevä Sepi Kumpulainen avaa kesän Voodoo Rock -festivaalin

Jaa
Kesäfestivaali Voodoo Rock 2023:a juhlitaan heinäkuun helteillä Mannin Navetalla Liedossa. Luvassa on monipuolinen sekoitus tyylejä nousevilta artisteilta ja jo tunnetuilta nimiltä. Tapahtuman polkaisee käyntiin 90-luvulla hurjan kansansuosion saavuttanut, Kalevankadun laulava talonmies, Sepi Kumpulainen.
Sepi Kumpulainen polkaisee käyntiin Voodoo Rock 2023 -festivaalit.
Sepi Kumpulainen polkaisee käyntiin Voodoo Rock 2023 -festivaalit.

Raikkaassa maalaisilmastossa, vanhan punaisen navetan ympäristössä, Voodoo Rock -festivaali ottaa muotoaan. Tämänvuotinen festivaali on nousevien artistien ja tunnettujen esiintyjien juhla, joka kokoaa yhteen monenlaisia tyylejä ja genrejä unohtumattomaksi kulttuurielämykseksi.

"Ympärillämme on paljon paikallista musiikkia, joka ei nauti ansaitsemaansa huomiota. Tarkoituksemme on nostaa esiin näitä esiintyjiä tarjoillen samalla viihdettä turvallisessa paketissa," artistivastaava Mike Van Dola tähdentää.

Festivaalin starttaa monille yhdeksänkymmentäluvulta tuttu laulava talonmies Sepi Kumpulainen. Tämän jälkeen nähdään ilotulitus monenmoisilta tyylilleen uskollisilta artisteilta. Illan lopuksi nautitaan  suomalaisen rock-musiikin klassikoita (mm. Klamydia, Popeda, YÖ) tarjoilevan kulttibändi Luuvitosen menosta.

Voodoo Rock 2023 -juliste

Kalevankadun laulava talonmies, 1990-luvun legenda Sepi Kumpulainen on julkaissut vuosien tauon jälkeen uuden albumin "Hyväntahtoinen lähettiläs". Folk- ja kantrihenkisellä albumilla artisti uudistuu, säilyttäen kuitenkin aitoutensa ja vilpittömyytensä.

Uuden materiaalin lisäksi esitykseltä on lupa odottaa laaja kattaus vanhoja klassikoita, kuten "Armotonta menoa", "Railakas ilta Venetsiassa" ja "Kännissä on kiva olla". Sepi esiintyy duona pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, vaasalaisen Juha Saunalan kanssa.


Sepi Kumpulainen käynnistää Voodoo Rock 2023 -festivaalit

Esiintyjiä tämän vuoden Voodoo Rockissa on yhteensä kahdeksan ja niistä pääset nauttimaan kahden lavan kyllyydeltä. Viisi artistia rokkaa ulkona päälavalla ja kolme intiimimmällä sisälavalla. Tarjolla on myös ruokaa ja juomaa, ja tapahtuma on K-18 koko festaripaikan toimiessa anniskelualueena.

Mikäli kaipaat jännittävää ja unohtumatonta musiikkifestivaalikokemusta tänä kesänä, älä etsi sitä kauempaa kuin Liedon Voodoo Rockista. Liity jo osallistumisensa vahvistaneiden, maakuntarajat ylittävien musafanien joukkoon ja hanki lippusi nyt.

Festivaalin kotisivut: www.voodoorock.fi

LIPUT:
Liput 20€ (+ 2,50€ palvelumaksu), tiketti.fi

Portilta ostettuna 29€
Liput: https://voodoorock.fi/2023/liput/

---

Osoite: Mannin Navetta, Mannintie 4, 21360 Lieto As

Tapahtumaan kannattaa saapua Turun keskustasta kulkevalla Föli-linjalla 402, joka pysähtyy aivan festivaalialueen viereen. Takaisin pääset samalla linjalla, jonka ohella lisäkuljetus siirtää innokkaimmat Moision Olkkariin jatkoille.

---

Yhteistyö- ja haastattelupyynnöt:

Mike Van Dola
Taiteellinen johtaja
+358 40 6605047
mike@voodoorock.fi


Anne Laiho
Tapahtumapäällikkö
+358 50 5247925
anne@voodoorock.fi

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Voodoo Rock 2023Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mike Van Dola
Taiteellinen johtaja
+358 40 6605047
mike@voodoorock.fi


Anne Laiho
Tapahtumapäällikkö
+358 50 5247925
anne@voodoorock.fi

Kuvat

Sepi Kumpulainen polkaisee käyntiin Voodoo Rock 2023 -festivaalit.
Sepi Kumpulainen polkaisee käyntiin Voodoo Rock 2023 -festivaalit.
Lataa
Voodoo Rock 2023 -juliste
Voodoo Rock 2023 -juliste
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Voodoo People Oy
Voodoo People Oy
PL 44
20781 KAARINA

https://voodooentertainment.fi/

Voodoo People Oy on Varsinais-Suomessa toimiva ohjelmatoimisto, levy-yhtiö ja tapahtumajärjestäjä. Toiminnassaan yritys panostaa huomisen klassikoihin – ei tämän päivän hetkessä unohdettuihin hitteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Voodoo People Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme