Vaasan kaupunki - Vasa stad

Coronavirusfall har konstaterats i Kivikotos boendeenhet

Dela

Onsdag 10.2 konstaterades 11 fall av coronaviruset i Kivikotos boendeenhet. Av de smittade är 5 boende och 6 anställda. Alla 10 boende på Kivikoto och de anställda som exponerats för viruset är i karantän.

Kivikoto ordnar effektiverad boendeservice och tillfällig vård för personer med utvecklingsbetingade funktionsnedsättningar i Melmo i Vasa. De boende, deras anhöriga och personalen har informerats om coronavirusfallen. Vasa stads infektionsläkare har utfärdat besöksförbud till boendeenheten. Total har 33 personer satts i karantän, dvs. 22 personer har exponerats för viruset.

- De boende får omvårdnad och enhetens verksamhet sköts med vikariearrangemang, säger Virpi Kortemäki, serviceområdeschef för socialarbete för vuxna.

Nyckelord

Kontakter

Virpi Kortemäki, serviceområdeschef för socialarbete för vuxna
tfn 0405249970

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum