Vaasan kaupunki - Vasa stad

Coronavirusinfekterade personer har besökt flera ställen i Vasa 28.-30.9.

Dela

Coronavirusinfektion har blivit konstaterad hos personer som har besökt följande platser i Vasa: Wasa Sports Club 28, 29 och 30.9 kl. 18 - 19.30, restaurang Cotton Club 30.9 kl. 12 - 12.30 och studerat i Vasa universitets tysta lässal 28, 29 och 30.9 under varierande tider mellan kl. 8 – 17.

De infekterade personerna har försatts i isolering och hemvårdas. Hälsomyndigheterna har kontaktat de personer som har utsatts för smitta av personerna i fråga och de har antingen redan försatts eller kommer att försättas i karantän.

- De personer som har vistats på ifrågavarande platser under ovannämnda tider bes kontakta egen hälsostation för coronatest, ifall de under kommande en och en halv vecka utvecklar övreluftvägssymptom såsom hosta, snuva, feber eller halsont, påminner den ansvarige läkaren för smittsamma sjukdomar i Vasa stad Heikki Kaukoranta.

Kontakter

Heikki Kaukoranta, ansvarig läkare för smittsamma sjukdomar

tfn 06 325 1625
heikki.kaukoranta@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum