Suomen Lontoon instituutti

Culture Has The Power: Suomen Lontoon instituutti hakee ohjelmaa vuodelle 2018

Jaa

Suomen Lontoon instituutin avoin ohjelmahaku kulttuuri-, taide- ja yhteiskunta-alan osaajille on alkanut. Etsimme monipuolisesti teoksia tai hankkeita esimerkiksi näyttämötaiteiden, designin ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Ohjelmahaun tavoitteena on löytää ja tukea ajankohtaisia ja tuoreita ideoita sekä teemoja, jotka edistävät positiivista yhteiskunnallista kehitystä.

Ensi vuoden ohjelmaa haetaan erityisesti seuraavilta alueilta:

  •  Tarinankerronta AR/VR-ympäristöissä (augmented/virtual reality)
  •  Kestävä kehitys designin alueella
  •  Sukupuolten tasa-arvo
  •  Monimuotoinen yhteiskunta

Ehdotukset tulee lähettää Instituutille sähköpostitse 10. joulukuuta 2017 mennessä, ja hakijat saavat tiedon mahdollisesta jatkoon pääsystä viimeistään 21. joulukuuta 2017. Jatkoon valitut ehdotukset voivat saada pienen avustuksen ehdotuksen kehittämistä varten. Lopullinen valinta tehdään tammikuussa 2018.

Suomen Lontoon instituutti on suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntija, joka toimii Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Tunnistamme ja tuemme uusia teemoja, tapahtumia, yhteisöjä ja tekijöitä taiteen kentällä, sekä nostamme julkiseen keskusteluun yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kannalta olennaisia kysymyksiä. Instituutti tukee suomalaisten taiteilijoiden, tutkijoiden ja muiden yhteiskunnallisten- ja kulttuuritoimijoiden kansainvälistymistä.

“Haluamme löytää tuoreet ideat suoraan suomalaisilta tekijöiltä ja auttaa parhaiden ideoiden toteutusta sopivimpien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa” Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg sanoo Lontoossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Nousiainen
Taide- ja kulttuuriohjelman päällikkö
jaakko.nousiainen@fininst.uk
+44 (0)20 3764 5090

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme