MessukeskusMessukeskus

Cyber Security Nordic 2022: ensimmäiset huippupuhujat vahvistuneet

Jaa

Cyber Security Nordic 2022 -tapahtuman pääpuhujista on vahvistunut jo Graham Cluley, Marja Dunderfelt, Rik Ferguson ja Mikko Hyppönen. Tapahtuma pureutuu tänäkin vuonna taidolla kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista. Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä nyt neljännen kerran.

Rik Ferguson CSN 2019.
Rik Ferguson CSN 2019.

Cyber Security Nordic -tapahtuma on suunnattu kyberturvallisuusammattilaisille, yritysjohdolle ja asiantuntijoille. Tapahtuman ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan pian, mutta jo nyt on vahvistunut neljä huippupuhujaa.

Future of Cyber Security teeman alla kaksi keynote-puheenvuoroa.

Tulevaisuuden keynote-puheenvuorot pitävät tutkimusjohtaja Rik Ferguson Trend Microlta ja tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen F-Securesta. Fergusonin aiheena on Project 2030: Scenarios for the Future of Cybercrime. Hyppönen pitää puheenvuoronsa aiheesta Waves of the Internet Revolution. Puheenvuorojen jälkeen nämä kaksi huippuasiantuntijaa keskustelevat kyberturvallisuuden haasteista ja mahdollisuuksista.

Globaali tietoturvapioneeri, Trend Micron tutkimusjohtaja  Rik Ferguson osallistuu aktiivisesti kyberuhkien ja verkkorikollisuuden tutkimukseen. Hän tutkii informaatioteknologian kehityksen laajempia vaikutuksia kuluttajien ja yritysten turvallisuuteen sekä yritysten tuotekehitykseen ja markkinointiin. Toimialan vahvana vaikuttajana ja analyytikkona globaalisti tunnustettu Ferguson kommentoi mediassa säännöllisesti tietoturvaan, verkkorikollisuuteen ja teknologian tulevaisuuteen liittyviä aiheita. Keynote-puheenvuorossaan Ferguson avaa Project 2030 -tutkimushankkeen tuloksia. Niistä selviää, miltä maailma voisi näyttää seuraavan vuosikymmenen alussa ja miten turvallisuussektori voisi vastata kyberrikollisuuden alati kehittyviin innovaatioihin. Tulokset kertovat, miten liitettävyys, data ja tekoäly muuttavat yhteiskuntaa ja tapaamme elää, työskennellä ja toimia.

Mikko Hyppönen on maailmanlaajuisesti tunnettu tietoturva-asiantuntija ja F-Securen tutkimusjohtaja. Hyppönen istuu muun muassa Europolin neuvottelukunnassa. Hän on kirjoittanut tutkimuksistaan merkittäviin medioihin ja luennoinut isoissa kansainvälisissä huippuyliopistoissa. Tänä vuonna Hyppönen on julkaissut teoksen Internet. Keynote-puheenvuorossaan Hyppönen puhuu internetistä, joka on monella tapaa paras ja huonoin elämämme aikana keksitty innovaatio. Maailmanlaajuiset verkostot ovat uhattuina ja asialle pitää voida tehdä jotakin.

Turvallisuus ja yksityisyys älykkäissä kaupungeissa

Älykkäiden kaupunkien toisiinsa kytketyt järjestelmät muodostavat todellisen uhan teknologiaan perustuvalle ekosysteemille. IoT tarjoaa kaupungeille uusia mahdollisuuksia käyttää dataa eri tarkoituksiin. Samalla kuluttajat luopuvat huomaamatta yksityisyydestään.​ Tällä hetkellä älykkäiden kaupunkien järjestelmien kehittäjät ja kaupunkien johto eivät kuitenkaan kiinnitä tarpeeksi huomioita  kyberturvallisuuden haasteisiin, vaikka juuri nyt niihin pitäisi panostaa. Aihetta avaa keynote-puheenvuorossaan Cyber ​​Security & Privacy Officer Marja Dunderfelt Huawei Technologies.

Hakkereiden virheet johtavat kiinniottoihin

Not all Cybercriminals are Evil Geniuses -aihetta avaa keynote-puheenvuorossaan palkittu tietoturvabloggaaja, tutkija Graham Cluley. Cluley kertoo puheenvuorossaan  hakkereiden toiminnasta ja virheistä, joita he ovat tehneet. Virheiden kautta huijausten ja rikosten tunnistaminen on tullut helpoksi ja ne ovat johtaneet kiinniottoihin.

Cluley on toiminut tietoturva-alalla 1990-luvun alusta, jolloin hän työskenteli ohjelmoijana ja kirjoitti kaikkien aikojen ensimmäisen version Dr Solomon’s Anti-Virus Toolkit for Windowsista. Cluleyn on työskennellyt johtavissa tehtävissä sellaisissa yrityksissä kuin Sophos ja McAfee.  Hän on pitänyt puheita tietoturvasta maailman suurimmille yrityksille, työskennellyt viranomaisten kanssa hakkerointiryhmien tutkimuksissa ja esiintyy säännöllisesti mediassa puhumassa tietoturvauhkista. Cluleyn tunnetuin sanonta on ”The cloud is just someone else’s computer”.

Cyber Security Nordic -ohjelmaa päivitetään sivuille www.cybersecuritynordic.com

Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä Finnish Information Security Clusterin (FISC ry) toimeksiannosta. Tapahtuman strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Huawei, Microsoft ja Trend Micro. Cyber Security Nordic järjestetään nyt neljättä kertaa Messukeskuksessa 8.–9.3.2022. Vuonna 2021 tapahtuma järjestettiin verkkotapahtumana.  

Lisätietoja:
Messukeskuksen tiedottaja Teija Armanto, puh: 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
www.cybersecuritynordic.com #cybersecuritynordic2022

Kuvia edellisetä tapahtumasta http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Rik Ferguson CSN 2019.
Rik Ferguson CSN 2019.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme