Messukeskus

Cyber Security Nordic nostaa esille kyberturvallisuuden huippunimet ja puheenaiheet

Jaa

Cyber Security Nordic tuo kyberturvallisuuden kansainväliset huippunimet Messukeskukseen 10.–11.10.2018. Tapahtuman monipuolisessa ohjelmassa kurkistetaan kyberturvallisuuden tämän hetken tärkeimpiin kysymyksiin ja pohditaan ratkaisuja tulevaisuuden kyberhaasteisiin. Puhujakaarti on kansainvälisestikin katsottuna vaikuttava ja kiinnostava.

Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-11.10.2018. Kuva: Messukeskus
Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-11.10.2018. Kuva: Messukeskus

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n teknologiajohtajan pestistä vuonna 2013 eläkkeelle jäänyt Ira A. Hunt työskentelee nykyisin Accenturen Yhdysvaltojen valtion virastoille palveluja tarjoavan tytäryrityksen toimitusjohtajana ja kyberasioista vastaavana johtajana. Hunt pohtii tulevaisuuden kyberturvallisuutta puheenvuorossaan, jonka otsikko onRethinking Cyber Security for the 21st Century”.

Kiinan sisä- ja ulkopolitiikan sekä teknologisen kehityksen asiantuntija Adam Segal on kirjoittanut useita kirjoja ja lehtiartikkeleita kyberturvallisuudessa, ja hänen asiantuntijakirjoituksiaan on julkaistu muun muassa New York Timesissa, Financial Timesissa sekä Foreign Affairs -lehdessä. Segalin esitys luo katsauksen Kiinan kyberpolitiikkaan ja sen geopoliittisiin vaikutuksiin.

Kansainvälisesti arvostettu kyberturvallisuusalan asiantuntija Christopher Painter on työskennellyt muun muassa Valkoisen talon kyberpolitiikan ja -turvallisuuden vastaavana johtajana sekä Yhdysvaltain presidentin ja sisäministeriön neuvonantajana, ja nykyään hän toimii Yhdysvaltojen kyber-diplomaattina. Painter valottaa Cyber Security Nordic -messuilla Yhdysvaltain lähestymistapaa tulevaisuuden kyber-haasteisiin.

Grant Waterfallilla on pitkä kokemus kyberturvallisuuden ja yksityisyydensuojan työkaluista ja käytännöistä. Tällä hetkellä hän työskentelee PwC:n Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan kyberliikeketoiminnasta vastaavana johtajana. Waterfall on ollut myös mukana kehittämässä Ison-Britannian valtiollisia kyberturvallisuushankkeita. Hän puhuu messuilla luottamuksen merkityksestä uuden liiketoiminnan luomisessa.  

Toimittaja Jessika Aro on tutkinut erityisesti sosiaalisen median trollausta, ekstremismiä ja informaatiosodankäyntiä. Hän sai Bonnierin journalistipalkinnon vuonna 2015 Venäjän trollien toimintaa Suomessa seuraavasta juttusarjastaan, ja tällä hetkellä hän kirjoittaa kirjaa Kremlin informaatiosodankäynnistä. Hänen puheenvuoronsa keskittyy Kremlin trolleihin ja valeuutisiin.

Tapahtumassa on kymmeniä puheenvuoroja kyberturvallisuuden merkittävimmiltä asiantuntijoilta. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy nettisivuilta www.cybersecuritynordic.com. Kaikki puheenvuorot ovat englanninkielisiä. Tiedotteessa mainitut puheenvuorot:

Ke 10.10. klo 10.10–10.50: Chinese Cyber policy and its impact on geopolitics  
Adam Segal, Cybersecurity expert and expert on Chinese technology policy 

Ke 10.10. klo 12.30–13.15: Building Trust Enhances New Business Opportunities 
Grant Waterfall, Europe, Middle East & Africa Cybersecurity and Privacy Leader, PwC UK

Ke 10.10. klo 13.15–14.00: Rethinking Cyber Security for the 21st Century
Ira A. Hunt, Managing Director at Accenture, former CIA CTO 

Ke 10.10. klo 16.30–17.15: USA`s approach to Cyber Security Challenges 
Christopher Painter, leader and expert on cybersecurity, cyber policy and cyber diplomacy

To 11.10. klo 10.00–10.40: Kremlin Trolls and Fake News as a Security Threat – How to Counter Them?
Jessikka Aro, tutkiva toimittaja 

Kenelle uusi Cyber Security Nordic -palkinto?

Messuilla jaetaan uusi 25 000 euron arvoinen Cyber Security Nordic -palkinto henkilölle tai taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoinut alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistänyt kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnon rahoittavat Suomen Messusäätiö, F-Secure, Insta DefSec ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry. Työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilä luovuttaa palkinnon messujen iltatilaisuudessa keskiviikkona 10.10. klo 18.30.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt | Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

https://cybersecuritynordic.com, #cybersecuritynordic2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10.2018.

Avainsanat

Kuvat

Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-11.10.2018. Kuva: Messukeskus
Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-11.10.2018. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Morsian tulee MP-häihin moottoripyöräpoliisisaattueessa14.1.2019 13:47Tiedote

Ensimmäistä kertaa järjestettävissä MP-häissä toisensa saavat liikenneopettaja Niina Kansikas ja moottoripyöräpoliisi Tommi Bergman. Pari vihitään näyttävin menoin MP-messuilla avajaispäivänä perjantaina 1.2. Vihkimistilaisuuteen morsian ajaa omalla moottoripyörällään moottoripyöräpoliisien saattamana. Poliisit ajavat tuliterillä moottoripyörillään, jotka tulevat käyttöön vasta keväällä. MP-messut järjestetään 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vuoden edestä kauppaa yhdessä päivässä11.1.2019 14:00Tiedote

Matkamessujen avajaispäivää edeltävänä päivänä matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat neuvotteluihin, jotka ovat monelle osallistujalle vuoden tärkeimmät. Suomesta ja kansainvälisiltä markkinoilta matkailualan taloudellisesti merkitykselliseen Matka Workshop Day –päivään kokoontuu Messukeskukseen 289 ostajaa ja 189 myyjää kaikkialta maailmasta. Matka Workshop Day järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.1.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme