Danske Bank Oyj

Danske Bankin avaus puettavaan maksuteknologiaan toimii kaikilla älypuhelimilla

Jaa

Danske Bank tuo Suomeen Fitbit Payn, jonka avulla älykellolla voi maksaa ostokset vaivattomasti. Danske Bank uskoo, että puettavan teknologian rooli maksamisessa tulee kasvamaan.

Danske Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden Fitbit Pay -lähimaksun käyttöön Suomessa. Danske Bankin asiakkaat voivat lisätä Mastercard-kortin Fitbit Ionic -laitteeseensa, mikä mahdollistaa lähimaksun ranteessa olevalla älykellolla. Fitbit Payn käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta. Fitbit Pay -lähimaksua voi käyttää kaikissa liikkeissä, joissa on mahdollisuus lähimaksuun.

Fitbit Pay -lähimaksu on tällä hetkellä käytettävissä terveys- ja kuntoilukello Fitbit Ionicissa. Fitbit on johtava puettavan teknologian toimittaja.

– Fitbit kannustaa aktiiviseen elämäntapaan, mikä sopii hyvin yhteen myös omien arvojemme kanssa. Älykello helpottaa maksamista liikkeellä ollessa, eikä mukana välttämättä tarvitse olla lompakkoa tai edes älypuhelinta, kertoo

Danske Bankin Personal Banking -liiketoiminnan kehitysjohtaja Rami Tättilä.

Tättilän mukaan Fitbit-kello on mielenkiintoinen uusi avaus puettavan maksamisteknologian suuntaan.

– Maksamisessa tulevaisuuden kehityssuunta voi hyvin olla se, että asiakkaat haluavat käyttää erilaisia puettavia maksuvälineitä kuten kelloja, koruja tai vaikkapa urheiluvaatteita.

Mobiililaitteen kautta voidaan tällöin hallita eri maksuvälineitä ja niihin liitettyjä pankkipalveluja, hän arvioi.

Fitbit Pay on helppo asentaa Fitbit Ionic -älykelloon. Lisääminen onnistuu niin Android-, iOS- kuin Windows-pohjaisilla laitteilla.

Fitbit Pay -maksut ovat turvallisia. Niissä käytetään alalla yleisesti hyväksyttyä tunnistusteknologiaa. Käyttäjän maksukortin tiedot eivät tule julki tai ole liikkeiden tai Fitbitin käytettävissä. Lisäksi Fitbit Ionicin turvakoodi, joka asetetaan laitteen käyttöönottovaiheessa, tuo lisäturvallisuutta myös lähimaksuominaisuuden käyttöön.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Danske Bank: Josi Tikkanen, Viestintäpäällikkö, Danske Bank Oyj
Puhelin: 050 326 9701, sähköposti: jtik@danskebank.fi

Fitbit: Caroline Chauvire, Head of Brand & Communication EMEA, Fitbit
Puhelin: +353 87 998 27 92, sähköposti: cchauvire@fitbit.com

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank Oyj
Hiililaiturinkuja 2, PL 1561
00075 DANSKE BANK

+358 (0)50 422 6644 

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme