Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bankin osakesäästötilin voi avata 18. joulukuuta - pankki kannustaa osakesäästötilin rakentamiseen matalalla kaupankäyntipalkkiolla 22 markkinalla ympäri maailman

Jaa

Danske Bank tarjoaa osakesäästötilin heti vuoden alussa, mutta tilin voi avata jo 18. joulukuuta. Pankki tekee salkun rakentamisesta edullista, sillä kaupankäyntipalkkiot ovat tammi-maaliskuussa vain 2 euroa toimeksiantoa kohden. Hinta koskee kaikkia 22 osakemarkkinaa, joilla Danske Bankin asiakas voi käydä kauppaa.

Danske Bankissa voi avata osakesäästötilin 18. joulukuuta. Kaupankäynti voi alkaa vuoden 2020 alussa.

”Tarjoamme osakesäästötiliä aktiivisesti heti vuoden alussa. Uskon osakesäästötilin madaltavan kynnystä aloittaa osakesijoittaminen ja näin auttavan suomalaisia vaurastumaan. Asiakkaistamme noin 10 prosenttia sijoittaa suoraan osakkeisiin. Toivomme tämän osuuden nousevan”, sanoo Danske Bankin johtaja Kimmo Laaksonen.

Osakesäästötilillä voi tehdä osakekauppaa ilman välitöntä veroseuraamusta, ja mahdolliset verot maksetaan vasta, kun rahoja nostetaan tililtä. Tilille voi tallettaa yhteensä korkeintaan 50 000 euroa.

”Haluamme auttaa salkun rakentamisessa: ensimmäiset kolme kuukautta osakkeita voi ostaa ja myydä Helsingin pörssissä ja muissa pörsseissä 2 euron välityspalkkioilla toimeksiantoa kohti”, Laaksonen sanoo.

Normaalisti välityspalkkiot osakesäästötilillä ovat 0,08 % - 0,2 % (min 2-8 euroa) per toimeksianto kaikilla markkinoilla. Akavan jäsenliittojen ja Osakesäästäjien jäsenille välityspalkkiot ovat kaupankäynnin volyymista riippuen 0,08 – 0,12 % (min 2-5 euroa) kaikilla markkinoilla.

Tietoa Danske Bankin osakesäästötilistä

Danske Bank alkaa tarjota asiakkailleen osakesäästötiliä heti, kun se on mahdollista, eli vuoden 2020 alussa. Tilin voi avata 18. joulukuuta.

Osakesäästötilin kustannukset ovat samat kuin normaalissa kaupankäynnissä. Osakesäästötilin Kaupankäynti Onlinen hallinnointikulu on 2 euroa kuukaudessa, mutta tämän vuoden ensimmäiset kuusi kuukautta kulua ei peritä. Akavan jäsenliittojen ja Osakesäästäjien jäseniltä hallinnointikulua ei peritä tämänkään jälkeen.

Kaupankäynnin kustannukset ovat 0,08 % - 0,2 % (min 2-8 euroa) per toimeksianto. Palkkiot ovat samat kaikilla Danske Bankin tarjoamilla osakemarkkinoilla eri puolilla maailmaa. Akavan jäsenliittojen ja Osakesäästäjien jäsenille välityspalkkiot ovat kaupankäynnin volyymista riippuen 0,08 – 0,12 % (min 2-5 euroa) kaikilla markkinoilla online kanavissa.

Ensimmäiset kolme kuukautta osakesäästötilillä tehdyt kaupat maksavat vain 2 euroa toimeksiantoa kohden.

Osakesäästötilin voi avata osoitteessa: https://danskebank.fi/sinulle/tuotteet/saastaminen-ja-sijoittaminen/tuotteet/osakesaastotili

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen, Danske Bank, 050 32 69 701, josi.tikkanen@danskebank.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Joka kolmas suomalainen pienyrittäjä on viikoittain huolissaan taloudellisesta tilanteestaan - ilmassa on kuitenkin myös rahtunen optimismia15.9.2020 08:30:00 EESTTiedote

Koronapandemia vähensi liikevaihtoa kolmella viidestä yrittäjästä ja joka kolmas yrittäjä on viikoittain huolissaan omasta taloudellisesta tilanteestaan, kertoo Danske Bankin teettämä kyselytutkimus. Suomalaisen pienyrittäjän taloudellinen mielenrauha on kuitenkin säilynyt kohtuullisen vakaana ja myös uskoa tulevaan löytyy.

Oma talous huolettaa opiskelijaa aiempaa enemmän, mutta tulevaisuudenuskoa koronakriisi ei romuttanut19.8.2020 09:00:00 EESTTiedote

Suomalaisten opiskelijoiden luottamus omaan talouteen on hiipunut tasaisesti kolmen viimeisimmän vuoden ajan. Tällä hetkellä joka kuudes opiskelija on vahvasti luottavainen oman taloutensa suhteen. Opiskelijoiden usko tulevaisuuteen on edelleen vahvaa eikä edes koronakriisi ole sitä romuttanut, selviää Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -kyselytutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme