Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bankin Suomen uusi liiketoimintajohto nimitetty – Riikka Laine-Tolonen vähittäispankin johtoon

Jaa

Danske Bankin Suomen uusi, konsernin 2.5. voimaan tullutta uutta organisaatiorakennetta vastaava liiketoimintajohto on nimitetty.

Danske Bankin Suomen liiketoimintaorganisaatio koostuu Banking Finland, Varallisuudenhoito sekä Corporates & Institutions -liiketoimintayksiköistä.

Banking Finland -liiketoimintayksikköä johtaa Danske Bankin Suomen maajohtaja Leena Vainiomäki. Banking Finland -liiketoiminnassa on tehty seuraavat nimitykset:

  • Vähittäispankin eli henkilö- ja pienyritysasiakkaita palvelevan yksikön johtoon on nimitetty Riikka Laine-Tolonen, joka aloittaa tehtävässä 1.2.2019. Riikka Laine-Tolonen siirtyy Danske Bankiin Nordeasta, jossa hän on on viimeksi johtanut pohjoismaista säästämisen ja sijoittamisen yksikköä ja sitä ennen toiminut Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan varajohtajana.
  • Yrityspankin eli keskisuuria yrityksiä palvelevan yksikön johtajaksi on nimitetty Matti Vainionpää, joka on aiemmin toiminut Danske Bank Suomen suuria yritysasiakkaita palvelevan yksikön johtajana.
  • Suuria yrityksiä palvelevan yksikön johtajaksi on nimitetty Kim Forsström, joka toimii myös Corporates & Institutions -liiketoiminnan johtajana.
  • Uusi kaupallistamisyksikkö yhdistää pankin markkinoinnin, digitaalisen myynnin, asiakasdatan ja hinnoittelun sekä kumppanuudet. Yksikön johtoon on nimitetty Ulla Koret, joka on aiemmin toiminut Danske Bankin Suomen markkinointijohtajana.
  • Asiakaspalvelusta vastaavan yksikön johtajaksi on nimitetty Johanna Kronholm, joka on aiemmin toiminut Danske Bankin Suomen Virtual Reach & Sales -yksikön johtajana.

Danske Bankin Suomen Varallisuudenhoito-liiketoiminnan johtajana jatkaa Kimmo Laaksonen.

Suomen Corporates & Institutions -liiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Kim Forsström, joka on aiemmin toiminut Suomen Loan Capital Markets -yksikön johtajana.

Danske Bankin Suomen maajohtaja Leena Vainiomäen mukaan nyt nimitetty johto heijastaa Danske Bankin uutta strategiaa.

”Danske Bankilla on erittäin vahva jalansija digitaalisessa maailmassa. Digitaalisen ja inhimillisen palvelun yhdistäminen on meille pankkina suuri mahdollisuus, joka ratkaisee asiakaskokemuksen onnistumisen. Haluamme pankkina tulla entistäkin lähemmäs asiakkaitamme ja ympäröivää yhteiskuntaa. Nyt vahvistamme ja selkeytämme maaorganisaatiotamme edelleen, jotta voimme vastata asiakkaiden muuttuviin odotuksiin ja varmistaa, että he voivat aina kokea asioivansa yhden yhtenäisen pankin kanssa”, Vainiomäki sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maajohtaja Leena Vainiomäki, puh: 010 546 2527
Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen, puh: 0503269701, josi.tikkanen@danskebank.fi

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme