Tammi

Dekkarifestivaali kasvaa ja siirtyy uusiin tiloihin – syksyn kattauksessa jälleen kansainvälisiä tähtivieraita

Jaa

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dekkarifestivaali kokoaa ensi syksynä yhteen dekkarifanit ja kiinnostavimmat rikoskirjailijat jo viidennen kerran. Tänä vuonna tapahtuma saa uudet ja aiempaa suuremmat puitteet Paasitornissa. 21.9.2019 järjestettävän festivaalin ensimmäiset vieraat ovat jo varmistuneet: kotimaisen rikoskirjallisuuden kovimpien nimien lisäksi festivaalin vieraiksi saapuvat ruotsalaiset David Lagercrantz ja dekkaripari Cilla ja Rolf Börjlind.

Lagercrantzin ja Börjlindien lisäksi festivaalilavalle nousevat mm. tapahtuman suojelijanakin toimiva kirjailija Leena Lehtolainen, suomalaisten trilleristien kärkikastiin kuuluva Max Seeck, psykologisen rikosromaanin taitaja Arttu Tuominen ja elokuvakäsikirjoittajanakin tutuksi tullut Petri Karra. Lavalla nähdään myös Hankoon sijoittuvista dekkareistaan tunnettu Matti Remes ja rikostoimittajana suomalaisille tutuksi tullut kirjailija Jarkko Sipilä sekä Viktor Kärppä -kirjoistaan tunnettu Matti Rönkä. Esiintyjäkaarti täydentyy kevään mittaan.

Festivaalin päiväohjelma koostuu kirjailijoiden haastatteluista ja kiinnostavista keskusteluista sekä eksklusiivisesta oheisohjelmasta. Koko festivaalipäivä huipentuu yhdessä tapahtuman kirjailijoiden kanssa nautittavaan ohjelmalliseen illalliseen.

Festivaalin järjestää tänäkin vuonna Tammi ja tapahtuman ohjelmajohtajana toimii tuttuun tapaan Tammen kustannusjohtaja Outi Mäkinen. Festivaalin päälavalle omat dekkaritähtensä marssittavat mm. Tammi, WSOY, Gummerus ja S&S. Tapahtumassa mukana ovat myös luku- ja kuunteluaikapalvelu Storytel sekä Suomen dekkariseura.

Liput

Lipunmyynti Dekkarifestivaalille aukeaa 1.3.2019 Tiketissä. 30.4. mennessä lippunsa ostaneet saavat Dekkarifestivaalin tuotekassin. Kasseja on rajallinen määrä.

Kokopäivälippu tapahtumaan sisältää päiväohjelman lisäksi ohjelmallisen kolmen ruokalajin illallisen. Myynnissä on myös päivälippuja, jotka sisältävät sisäänpääsyn festivaalin päiväohjelmaan.

Dekkarifestivaali lauantaina 21.9.2019

Tapahtumapaikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

Helsingin työväentalo eli Paasitorni on Hakaniemen Siltasaaressa sijaitseva rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kokous- sekä kongressikeskus.

Dekkarifestivaalin virallinen kotisivu löytyy osoitteesta www.dekkarifestivaali.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot
Ohjelmajohtaja Outi Mäkinen
outi.makinen@tammi.fi | 040 8344 404

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Dekkarifestivaalin esiintyjälista on vahvistunut – lavalle nousee myös legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo24.4.2019 11:59:47 EESTTiedote

Viidennen kerran järjestettävä Dekkarifestivaali valtaa uuden kotipesänsä Paasitornin laajempana kuin koskaan. Lauantaina 21.9.2019 järjestettävässä tapahtumassa on mukana 10 kustantamoa ja parikymmentä kirjailijaa. Festivaalin järjestää tänäkin vuonna Tammi. Festivaalin päälavalle omat dekkaritähtensä marssittavat Tammen ohella mm. WSOY, Gummerus ja S&S. Tapahtumassa mukana ovat myös luku- ja kuunteluaikapalvelu Storytel sekä Suomen dekkariseura.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme