Tammi

Dekkarifestivaalin esiintyjälista on vahvistunut – lavalle nousee myös legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo

Jaa

Viidennen kerran järjestettävä Dekkarifestivaali valtaa uuden kotipesänsä Paasitornin laajempana kuin koskaan. Lauantaina 21.9.2019 järjestettävässä tapahtumassa on mukana 10 kustantamoa ja parikymmentä kirjailijaa. Festivaalin järjestää tänäkin vuonna Tammi. Festivaalin päälavalle omat dekkaritähtensä marssittavat Tammen ohella mm. WSOY, Gummerus ja S&S. Tapahtumassa mukana ovat myös luku- ja kuunteluaikapalvelu Storytel sekä Suomen dekkariseura.

Festivaalin päiväohjelma koostuu tämän hetken kiinnostavimpien dekkarikirjailijoiden haastatteluista ja keskusteluista sekä eksklusiivisesta oheisohjelmasta. Koko festivaalipäivä huipentuu yhdessä tapahtuman kirjailijoiden kanssa nautittavaan ohjelmalliseen illalliseen. Kokopäivälippuun, johon päiväohjelman lisäksi sisältyy kolmen ruokalajin showillallinen, kuuluu myös upea, yllätyksiä täynnä oleva lahjakassi. Lahjakassi kuuluu myös early-bird lippuun, joiden myynti päättyy 30.4.

Ulkomaalaisia kirjailijavieraita on tänä vuonna mukana enemmän kuin koskaan aiemmin. Mukana ovat  Heine Bakkeid, Cilla & Rolf Börjlind, David Lagercrantz, Mariette Lindstein sekä Ninni Schulman. Esiintymässä on myös laaja kirjo kotimaisia dekkaristeja esikoisista konkareihin. Myös todelliset rikokset ovat mukana festivaaleilla, kun lavalle nousevat rikostoimittajat Mikko Gustafsson ja Janne Huuskonen sekä legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo.

Dekkarifestivaalin kirjailijat:

Bakkeid, Heine (NOR)

Bertényi, Patricia G.

Börjlind, Cilla & Rolf (SWE)

Gads, Tomas

Gustafsson, Mikko ja Huuskonen, Janne

Hyyrynen, Otto

Karra, Petri

Lagercrantz, David (SWE)

Laitinen-Littorin, Pauliina ja Marttinen, Antti

Lehtolainen, Leena

Lindstein, Mariette (SWE)

Patrakka, Anu

Rautaheimo, Juha

Remes, Matti

Rönkä, Matti

Schulman, Ninni (SWE)

Seeck, Max

Sipilä, Jarkko

Tuominen, Arttu

Valkama, Heikki

Dekkarifestivaali lauantaina 21.9.2019

Tapahtumapaikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

Helsingin työväentalo eli Paasitorni on Hakaniemen Siltasaaressa sijaitseva rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kokous- sekä kongressikeskus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot
Ohjelmajohtaja Outi Mäkinen
outi.makinen@tammi.fi | 040 8344 404

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme