Kustannusosakeyhtiö Tammi

Dekkarifestivaalin lipunmyynti on alkanut

Jaa

Dekkarifanit ja kiinnostavimmat rikoskirjailijat yhteen kokoavan Dekkarifestivaalin lipunmyynti on alkanut. Esiintyjiksi ovat vahvistuneet brittidekkaristi Elly Griffiths ja kotimaisista kirjailijoista muun muassa Leena Lehtolainen, Max Seeck, Jarkko Sipilä, Samuel Davidkin sekä Mikko Porvali. Dekkarifestivaali järjestetään lauantaina 16.9.2017 Helsingin Pörssitalolla.

Kolmatta kertaa järjestettävän Dekkarifestivaalin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä. Intiimillä festivaalilla dekkarifanit ja rikoskirjallisuuden kirkkaimmat tähdet kohtaavat viihdyttävän ohjelman parissa.

Dekkarifestivaalin esiintyjinä tavataan Suomeen ensivierailulleen saapuva brittiläinen Elly Griffiths. Kotimaisista kirjailijoista esiintyjiksi ovat vahvistuneet Leena Lehtolainen, Max Seeck, Jarkko Sipilä, Samuel Davidkin, Perttu Häkkinen, Pedro Avila, Marko Erola, Jouni Ranta, Eva Frantz, Jari Järvelä, Mikko Porvali, Ari Räty, Juha Ruusuvuori, Ulla Ylisirniö-Ruusuvuori, Pauliina Susi ja Heikki Valkama. Koko ohjelma julkaistaan elokuussa.

Päiväohjelman lisäksi festivaaliyleisöllä on mahdollisuus osallistua festivaalin huipentavalle, dekkarikirjailijoiden kanssa yhdessä nautittavalle kolmen ruokalajin illalliselle. Festivaalin iltaohjelmasta vastaa muun muassa Murhamysteeri-illallisistaan tunnettu elämystoimisto Tuoni Studiot.

Festivaalin ohjelmajohtajana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammen johtaja Outi Mäkinen ja suojelijana kirjailija Leena Lehtolainen. Yhteistyössä mukana ovat Atena Kustannus, Johnny Kniga, Schildts & Söderströms, Tammi, WSOY ja Suomen dekkariseura.

Dekkarifestivaali
Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki
Lauantaina 16.9.2017
www.dekkarifestivaali.fi

Liput:
Päivälippu 15 € (sis. palvelumaksun)
Illallislippu 75 € (sis. päivälipun, kolmen ruokalajin illallisen, illan ohjelman ja palvelumaksun)
Ennakot: www.tiketti.fi

Lisätiedot:
Ohjelmajohtaja Outi Mäkinen
040 8344 404 | outi.makinen@tammi.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Tammi
Kustannusosakeyhtiö Tammi
Korkeavuorenkatu 37
00130 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Tammi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme