Descom Oy

Descom panostaa kansainväliseen kasvuun

Jaa

Markkinointi- ja teknologiayritys Descom Oy hakee kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Descom vahvistaa organisaatiotaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Yritys on toteuttanut K-rauta AB:lle ratkaisuja, joiden avulla rautakauppaketju pyrkii toimialansa johtavaksi digitaaliseksi tavarataloksi. Descom on solminut myös merkittävän puitesopimuksen suuren ruotsalaisyrityksen kanssa, jolle se toimittaa verkkokauppoja sekä monikanavaista myyntiä ja asiakaskokemusta tehostavan palvelukokonaisuuden.

Vuonna 1997 perustettu Descom on kasvanut noin 240 ammattilaista työllistäväksi organisaatioksi.

”Olemme toteuttaneet suomalaisyrityksille koko Euroopan laajuisessa vertailussa mittavia verkkokauppoja ja monikanavaisen liiketoiminnan ratkaisuja. Teknologiaosaamisen lisäksi meillä on eturivin digitaalisen markkinoinnin asiantuntemusta. Rakennamme yrityksille palvelut, joilla he voivat tuottaa asiakkailleen korkealuokkaisen ja saumattoman asiakaskokemuksen digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa”, sanoo Descomin johtaja Konsta Saarela. ”Lähdemme kansainvälistymään yhä määrätietoisemmin ja toteuttamaan suomalaista menestystarinaa.”

Yritysostoin, fuusioin ja rekrytoinnein alansa Pohjoismaiden suurimmaksi yritykseksi kasvanut Descom palkkaa Suomen lisäksi lisää konsultteja Tukholman toimistoonsa, josta se on tähän mennessä palvellut pääosin Ruotsissa toimivia suomalaisyrityksiä, kuten K-rautaa.   

”Panostamme paikalliseen palveluun, ja haluamme olla yhä lähempänä asiakkaitamme. Ruotsi on erittäin lupaava markkina-alue, ja olemme solmineet ensimmäisen merkittävän puitesopimuksen ruotsalaisyrityksen kanssa”, kertoo Saarela. ”Meillä on hyvä maine myös Ruotsissa, jossa IBM tukee kasvuamme. Pyrimme kasvamaan Ruotsissa yhä määrätietoisemmin merkittävien asiakkaidemme kanssa.”

Pohjoismaiden tunnetuimmaksi vuonna 2017

Descomilla on palvelutuotannon yksikkö Suomen lisäksi myös Puolassa, ja sen tavoitteena on kasvaa Pohjoismaiden tunnetuimmaksi markkinointi- ja teknologiayritykseksi vuoteen 2017 mennessä.

”Puolassa toimiva tuotantotiimi on kasvamassa noin 30 henkilön organisaatioksi vuonna 2015”, kertoo Saarela. ”Asiakkaamme ostavat meiltä osaamista liiketoiminnan muutoshankkeisiin, eivät pelkkää teknologiaa. Monikanavaisuuteen panostavat vähittäis- ja tukkukaupat, kuluttajatuotetoimialan sekä teollisuuden yritykset ovat tulevaisuuden menestyjiä. Seuraamme aktiivisesti kansainvälisiä markkinoita sekä nykyisten asiakkaidemme kansainvälistymistarpeita myös muissa Pohjoismaissa ja Venäjällä.”

IBM-kumppani Descom on rakentanut pilvipalveluidensa tarjoomaa vuodesta 2011 lähtien, ja tarjoaa myös verkkokaupan pilvipalveluna. ”IBM:n strategiana on myydä pilvipalveluita kumppaneidensa kautta”, sanoo Saarela. ”IBM:n teknologiaan ja parhaisiin käytäntöihin perustuvat, jatkuvasti kehittyvät ja nopeasti toteutettavat pilvipalvelumme takaavat asiakkaillemme merkittäviä kilpailuetuja haastavassa markkinassa.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Konsta Saarela,
Vice President, International Sales and Development,
Descom Oy,
puh. +358 400 250 716,
konsta.saarela@descom.fi

Tietoja julkaisijasta

Descom Oy
Descom Oy
PL 407
40101 JYVÄSKYLÄ

0207 558 180http://www.descom.fi/
Descom on uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys Meidän tehtävämme on rakentaa asiakaskokemuksesta asiakkaidemme kilpailuetu monikanavaisessa maailmassa. Olemme riittävän pieniä välittämään ja riittävän isoja kantamaan. Liikevaihtomme oli 41 miljoonaa euroa vuonna 2013 ja henkilöstöä on yli 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 1997 perustettu Descom Oy on osa Descom Groupia. descom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Descom Oy

Descomin pilvitutkimus: Yli puolella yrityksistä on pilvistrategia14.3.2014 10:35:27 EETTiedote

Pilvipalveluista on puhuttu jo useamman vuoden. Descom halusi ymmärtää tutkimuksen kautta suomalaisten TOP 500 -yritysten pilvistrategian tilaa ja siihen vaikuttavia IT-infrastruktuurin taustatekijöitä. Erilaiset pilvipalvelut ja ratkaisumallit ovat yleistyneet myös suomalaisissa yrityksissä. Tutkimusta varten haastateltiin noin 100 tietohallintojohtajaa tai yrityksen pilvistrategiasta vastaavaa päättäjää.

Merit Consulting ja Descom yhteistyöhön10.2.2014 10:09:19 EETTiedote

Joulukuussa allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella Merit Consulting Oy ja Descom Oy käynnistävät järjestelmien infrastruktuuria koskevan yhteistyön. Jatkossa Descom toimii Meritin alihankkijana ja yhteistyökumppanina järjestelmien infrastruktuuriasioissa. Meritin ja Descomin tiivis yhteistyö takaa, että normaalisti haasteellinen infrastruktuurin ja sovellusosaamisen harmaa alue saadaan katettua asiakasta tyydyttävällä tavalla.