Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Designtapahtuma PechaKucha Night ensimmäistä kertaa Näyttelykeskus WeeGeellä

Jaa

Näyttelykeskus WeeGeen designohjelmisto jatkuu keskiviikkona 31.10. klo 19 alkaen PechaKucha Night -tapahtumalla. Japanista lähtöisin oleva PechaKucha Night tarjoaa illan aikana 10 innostavaa puheenvuoroa.

PechaKucha Night. Kuva Helsinki Design Week.
PechaKucha Night. Kuva Helsinki Design Week.

PechaKucha -illan valovoimaisiin esiintyjiin kuuluvat taiteilijaprofessori ja kuvanveistäjä Pekka Jylhä, arkkitehti Lena Weckström, muotoilija ja kirjailija Matti Remes, muotisuunnittelija Noora Niinikoski, muusikko, DJ ja radiotoimittaja Fedja Kamari, feministinen virtuaalihahmo Munalissu, teollisuusneuvos Kari Kallonen, muotoilija ja opettaja Timo Kalli, mobiilikuvaaja Iiris Heikka ja arkkitehti Jussi Palva.

Tapahtuman esitysformaatti on syntynyt tokiolaisen Klein Dytham -arkkitehtitoimiston ideasta helpottaa verkostoitumista ja mahdollisuutta esitellä töitään julkisesti. Nimi juontuu japaninkielisestä puheen porinaa merkitsevästä sanasta. Illan esitykset ovat nopeatempoisia ja pitävät kuulijoiden kiinnostustason korkealla. Kuvilla on esityksissä merkittävä rooli. Vuosien aikana on PechaKuchassa koettu liikuttavia, naurattavia, inspiroivia ja jännittäviä esityksiä lukuisilta luovilta tekijöiltä.

WeeGeen ja Helsinki Design Weekin yhteistyönä toteutetaan lisäksi 24.-25.11.2018 ohjelmallinen joulun ajan myyntitapahtuma Xmas Design Market, jonka aikana myös kaikkiin WeeGeen museoihin on vapaa pääsy.

Näyttelykeskus WeeGee on neljän museon, Espoon modernin taiteen museo EMMAn, Espoon kaupunginmuseo KAMUn, Suomen Lelumuseo Hevosenkengän ja Suomen Kellomuseon, EMMA Shopin ja Café WeeGeen muodostama kokonaisuus, joka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille ympäri vuoden. WeeGeen Futuro- talo on ensimmäinen sarjavalmisteinen Futuro-talo (nro 001) ja se on avoinna yleisölle kesäkaudet.

Tänä vuonna Näyttelykeskus WeeGeellä on juhlittu 50 -vuotiasta Futuro -taloa mm. Mika Taanilan monikanavaisen Muovisydän - ääni-installaation ja Studio Suurosessa vuoden loppuun saakka esillä olevan Futuron maailma 50 vuotta -näyttelyn merkeissä.

PechaKucha Night

31.10.2018

Klo 19:00 – 21:00

Paikka: Näyttelykeskus WeeGee

Osoite: Ahertajantie 5, Espoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raija Kuisma
Kulttuurituottaja
+358 43 827 2400, raija.kuisma@espoo.fi

Kuvat

PechaKucha Night. Kuva Helsinki Design Week.
PechaKucha Night. Kuva Helsinki Design Week.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme