Destia Oy

Destia kunnostaa siltoja Uudellamaalla

Jaa

Destia on voittanut siltaurakan, jossa peruskorjataan seitsemän siltaa Uudellamaalla. Peruskorjattavat sillat sijaitsevat Helsingin, Vantaan ja Sipoon alueella.

Urakka on kaksivuotinen, ja sen tilaajana on Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakan on määrä valmistua loppuvuodesta 2019.

Peruskorjattavat sillat ovat Vantaanjoen ylittävät Klaukkalanpuiston pohjoinen ja eteläinen silta, Keravan joen ylittävät Jokirannan läntinen ja itäinen silta, tien 152 ylittävät Korson läntinen ja itäinen risteyssilta sekä Vesterängin risteyssilta, joka ylittää valtatie seitsemän.

- Olemme iloisia, että pääsemme kunnostamaan urakkaan kuuluvia siltoja. Sillat sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyillä väylillä ja pääsemme myös hyödyntämään osaamistamme työnaikaisten liikennejärjestelyjen osalta, kertoo työpäällikkö Jarmo Silvander.

Destia korjaa tulevana kesänä myös Keravan kaupungille Asemansillan ratasillan sekä Asemansillan kadun. Urakan on määrä valmistua loppuvuodesta 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Jarmo Silvander, jarmo.silvander(at)destia.fi, 040 700 7690

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia kehittää yrityskulttuuriaan ja vahvistaa kilpailukykyään: INFRAYHTIÖ HAKEE KASVUA KAUPUNGEISTA JA POHJOISILTA ALUEILTA14.1.2019 10:00Tiedote

Uuden strategian 2019-2023 mukaisesti Destia kasvattaa itsestään vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Yhtiö kartoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Destian päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’. Strategian toteuttamiseksi Destia uudistaa organisaatiorakenteensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme