Destia Oy

Destia mukana Talvitiepäivillä 7.–8.2.2018

Jaa

Destia osallistuu Talvitiepäivät 2018 -tapahtumaan Lahden Messukeskuksessa 7.–8.2.2018. Tapahtuma toimii liikenteen ja kunnossapidon parissa toimivien asiantuntijoiden, tutkijoiden sekä päätöksentekijöiden kohtaamispaikkana.

– Destialla on pitkä historia teiden kunnossapidosta ja olemme vahvasti mukana kehittämässä kunnossapidon digitaalisia ratkaisuja. Talvitiepäivät on tapahtumana erinomainen tilaisuus esitellä asiantuntijuuttamme ja kertoa, mitä lähivuosina on luvassa kunnossapidon saralla, kertoo Destian kunnossapitopalveluista vastaava johtaja Seppo Ylitapio.

Destian asiantuntijat ovat tavattavissa tapahtumassa Destian osastolla. Käy kuuntelemassa myös Destian kehittämispäällikkö Oiva Huuskosen puheenvuoro digitalisaatiosta sekä Destian laatupäällikkö Rauno Kuuselan puheenvuoro aurauksen menetelmistä. 

Nähdään tapahtumassa Destian osastolla E6a2!

Lisätietoa tapahtuman järjestäjän Suomen Tieyhdistyksen sivuilta.

Tutustu kunnossapidon tositoimijaamme Anniin.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia kehittää yrityskulttuuriaan ja vahvistaa kilpailukykyään: INFRAYHTIÖ HAKEE KASVUA KAUPUNGEISTA JA POHJOISILTA ALUEILTA14.1.2019 10:00Tiedote

Uuden strategian 2019-2023 mukaisesti Destia kasvattaa itsestään vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Yhtiö kartoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Destian päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’. Strategian toteuttamiseksi Destia uudistaa organisaatiorakenteensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme