Destia Oy

Destia polkee hyvää mieltä ja apua Syyriaan

Jaa

Destia osallistuu Kilometrikisan sisällä olevaan Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Tarkoituksena on pyöräilemällä kohottaa kuntoa ja työhyvinvointia sekä karttuvien kilometrien avulla kerätä lahjoituksia sodan vammauttamien ihmisten auttamiseen Syyriassa.

Destia on mukana Kilometrikisassa ja Ketjureaktio-keräyksessä.
Destia on mukana Kilometrikisassa ja Ketjureaktio-keräyksessä.

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa kerätään pyöräillen sekä kilometrejä että minuutteja. Destia lupaa lahjoittaa Suomen Punaiselle Ristille yhden euron jokaisesta joukkueen polkemasta 25 kilometristä.

– On mahtavaa, että voimme samalla kertaa aktivoida omaa henkilöstöämme pitämään huolta hyvinvoinnistaan ja auttaa hädässä olevia Syyriassa. Kilometrikisa ei vaadi mitään hifistelyä: jokainen kilometri lasketaan ja kaikki pyörät ovat yhtä hyviä, työhyvinvointiasiantuntija Satu Angervo Destiasta iloitsee.

Luonnossa oleminen alentaa tutkitusti stressiä ja tuo mielihyvää, joten Destia haluaa kannustaa työntekijöitään pitämään huolta itsestään. Samalla yrityksenä Destia haluaa tukea aikamme suurimman humanitaarisen kriisin keskellä kamppailevia paikan päällä.

– Pienillä asioilla on merkitystä. Jos polkemalla pystyy tuomaan iloa sekä itselle että muille, miksi sitä ei tekisi. Siksi haluamme haastaa mukaan myös muita tekemään hyvää. Haastamme mukaan NCC:n, Liikenneviraston sekä Helsingin kaupunkiympäristön ja toivomme, että ketjureaktio lähtee sananmukaisesti liikkeelle, Angervo haastaa.

Kilometrikisaa 2018 poljetaan 1.5.–22.9.

Syyrian sota on jatkunut seitsemän vuotta, ja se on aikamme suurin humanitaarinen kriisi. Ketjureaktio-keräyksen varoilla Punainen Risti kuntouttaa vammautuneita paikallisesti Aleppon ja Damaskoksen kuntoutuskeskuksissa. Lahjoituksilla rahoitetaan esimerkiksi proteeseja, kainalosauvoja, fysioterapiaa sekä psykologin tukea

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työhyvinvointiasiantuntija Satu Angervo, satu.angervo(at)destia.fi, 0400 017 831

Kuvat

Destia on mukana Kilometrikisassa ja Ketjureaktio-keräyksessä.
Destia on mukana Kilometrikisassa ja Ketjureaktio-keräyksessä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme