Destia Oy

Destia rakentaa lähiliikuntapaikan Poriin

Jaa

Porin Liisantori saa uuden ilmeen. Destia rakentaa kaupungin keskustaan nykyisen sorapintaisen kentän tilalle lähiliikuntapaikan, joka on kaikille avoin.

Urakkaan kuuluu puiston kuivatusrakenteiden tekeminen sekä jäädytettävän tekonurmikentän, kentän alle tulevan jäädytysputkiston, ulkokuntosalin kuntoiluvälineiden ja kenttää ympäröivän aidan rakentaminen.

– Liisantorista tulee ympäri vuoden monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoava kokoontumispaikka. Kesällä tekonurmikentällä voi pelata vaikkapa pesäpalloa ja talvella kenttä voidaan jäädyttää luisteluradaksi. On hienoa olla rakentamassa paikkaa, josta on iloa monelle, Destian työpäällikkö Eetu Väisänen kertoo.

Liikuntamahdollisuuksien lisäksi alueelle rakennetaan penkkejä palvelemaan kaikkia alueen asukkaita.

Urakka alkaa heinäkuussa ja valmistuu marraskuussa 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Eetu Väisänen, eetu.vaisanen(at)destia.fi, 040 351 0790

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia kehittää uuden ajan lentoliikennettä Redstone Aeron kanssa16.6.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Destia on sopinut uuden ajan lentoliikenteen kehittämisen yhteistyöstä Redstone Aeron kanssa, joka omistaa Pyhtään lentokentän ja kehittää siitä digitaalisen lentokentän prototyyppiä. Alue tunnetaan myös nimellä Helsinki-East Aerodrome ja siellä edistetään liikennealan kestävän kehityksen tavoitteita kehittämällä ja testaamalla sähköistä ja miehittämätöntä lentoliikennettä ja digitaalisia järjestelmiä.

Destia rakentaa Laakson yhteissairaalan maanpäällisen infran14.12.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Destia rakentaa Laakson yhteissairaalan maanpäällisen infran SRV:lle. Helsingin kaupungille ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUSille rakennettava sairaalahanke on vaativa, suuren mittakaavan rakennusallianssi Helsingin keskustan tuntumassa vilkkaasti liikennöidyllä alueella. SRV:n ja Destian välinen alaurakka-allianssisopimus kattaa kehitys- ja toteutusvaiheen ja on arvoltaan 180 miljoonaa euroa, minkä jakautuminen osapuolten kesken tarkentuu kehitysvaiheen aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme