Destia Oy

Destia rakentaa voimajohtoja Vöyrissä

Jaa

Destia on voittanut EPV Alueverkko Oy:n 110 kilovoltin voimajohtourakan Lotlax–Vöyri. Urakassa puretaan vanha voimajohto pois ja rakennetaan uusi tilalle. Uuden voimajohdon pituus on noin 5,4 kilometriä.

Työt alkavat suunnittelun osalta jo tämän vuoden puolella. Perustustyöt tehdään tulevan talven aikana mahdollisimman pitkälle. Koska osa uusista pylväistä tulee vanhojen pylväiden paikoille, täytyy vanhat pylväät purkaa ensin alta pois. Tämän vuoksi osa perustustöistä tehdään ensi kesänä.

– Jotta vanha johto voidaan purkaa, otetaan johtoon käyttökeskeytys. Vanhojen johtojen purkaminen sekä uusien rakentaminen saa kestää enimmillään noin neljä viikkoa, joten työskentelyn pitää olla tehokasta ja suunnitelmallista, projektijohtaja Teemu Palosaari kertoo.

Vanhan purettavan voimajohdon käyttökeskeytys ajoittuu kesäkuulle 2019. Urakan on oltava käyttöönotettavissa 28. kesäkuuta 2019 ja loppudokumentit luovutettuna asiakkaalle heinäkuun lopulla.

Destia toteuttaa ensi talven aikana myös Kauhava–Voltti 110 kilovoltin haruskorroosiotyöt EPV Alueverkko Oy:lle. Kyseinen työ ajoittuu tammi–maaliskuulle 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektijohtaja Teemu Palosaari, 040 628 2232, teemu.palosaari(at)destia.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Maanteiden talvihoitokausi on alkanut – reaaliaikainen tieto ja ennakointi onnistumisen ytimessä3.10.2019 14:50:00 EESTTiedote

Hämärät pakkasaamut käynnistävät maanteiden talvihoitokauden suurimmassa osassa Suomea. Destia hoitaa omilla urakka-alueillaan auraukset, liukkauden torjunnan ja valaistuksen vuorokauden ympäri. Alkavissa urakoissa otetaan nyt käyttöön uusi urakointimalli, uusia digitaalisia ratkaisuja ja tienkäyttäjille avoimet WhatsApp-ryhmät tiedonjakoa varten. Väylän määrittelemät laatuvaatimukset ohjaavat kunnossapitotyötä.

DESTIAN VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN JA HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET27.5.2019 09:20:25 EESTTiedote

Destia Group Oyj:n varsinainen yhtiökokous vahvisti 22.5.2019 yhtiön tilinpäätöksen vuodelta 2018 ja myönsi hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden. Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että 31.12.2018 päättyneeltä tilikaudelta jaetaan pääoman palautusta sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta 10 miljoonaa euroa. Hallituksen kokoonpano Yhtiökokous päätti hallituksen jäsenmääräksi kuusi. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Juhani Pitkäkoski. Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Marcus Ahlström, Lasse Heinonen, Pasi Koota ja Juha Nurmi. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Soile Kankaanpää. Soile Kankaanpäällä on vahva kansainvälinen kokemus myynnin johtotehtävistä. Hän toimii ISS Palveluiden kaupallisena johtajana, ja on työskennellyt aiemmin muun muassa Uponorilla, Konecranesilla ja Nokialla. Kaikki hallituksen jäsenet ovat antaneet suostumuksensa tehtävään. Hallituksen riippumattomuusarvioinnin perusteella kaikki hallituksen jäsenet ova

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme