Destia Oy

Destia suunnittelee Sydänmaa–Valkeala voimajohdon muutokset

Jaa

Destia on voittanut Sydänmaa–Valkeala 110 kV voimajohdon muutosten suunnittelun. Suunnittelualue sijaitsee Kouvolan kaupungissa, keskustasta noin kuusi kilometriä itään päin.

Suunnittelutyössä etsimme erilaisia reitti- ja rakennevaihtoehtoja voimajohdolle, joka halkaisee tulevan eri kuljetusmuotoja yhdistävän Kouvolan Rail Road Terminal (RRT) -hankealueen. Toimeksiantoon kuuluu voimajohdon esiselvityksen tekeminen, voimajohdon suunnittelu, lupaprosessin hoitaminen ja tarjouspyyntöasiakirjojen sekä kustannusarvion laadinta. Esiselvitys valmistuu huhtikuun lopussa ja koko työ valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Toimeksianto on ensimmäinen voimajohdon esi- ja yleissuunnittelukohde Destiassa ja toimii astinlautana myös tulevaisuuden voimajohtojen suunnittelukohteille.

– Tämä on hieno projekti meille näyttää osaamistamme voimajohtojen suunnittelun saralla. Esiselvitys on jo työn alla ja sen jälkeen pääsemme varsinaiseen suunnittelutyöhön. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle suunnitelma, jolla pääsee toteuttamaan varsinaisen hankkeen mahdollisimman sujuvasti. Suunnittelutyölle on varmasti etua siitä, että Destian suunnittelun asiantuntijat ovat toteuttaneet RRT-alueen yleissuunnitelmatasoisen selvityksen ja kaavarungon, sekä jatkavat parhaillaan työskentelyä ensimmäisen vaiheen suunnittelun parissa, kertoo Destian energiainfran liiketoimintayksikön suunnittelupäällikkö Veikko Numminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Suunnittelupäällikkö Veikko Numminen, 040 670 8112, veikko.numminen@destia.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Timo Räikkönen nimitetty johtajaksi Destiaan20.2.2019 14:00:00 EETTiedote

DI, KTM Timo Räikkönen (45) on nimitetty johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Destiaan 10.6.2019 alkaen. Destiassa Räikkönen vastaa yhtiön uudistetun strategian mukaisesta uuden liiketoiminnan kehittämisestä, kansainvälistymisen tukemisesta sekä kaupunkikehittämiseen liittyvien palveluiden kehittämisestä ja näitä tukevista liiketoiminnoista. Räikkösellä on vahva kansainvälinen osaaminen ja kokemus liiketoiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja johtamisesta. Viimeisimmässä työpaikassaan YIT:llä Räikkönen on luonut erityisesti kaupunkikehitykseen nojaavia kaupallisia konsepteja ja yhteistyömalleja sekä tukenut liiketoiminnan orgaanista ja yritysostoihin perustuvaa kasvua. Ennen YIT:tä Räikkönen on työskennellyt Ahlstromilla, McKinsey & Co:lla ja Nokialla. ”Toivotan Timon lämpimästi tervetulleeksi Destiaan. Timo on energinen ja positiivinen joukkuepelaaja, jolla on näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä. Hänen vahva kaupallinen osaaminen ja ymmärrys asiakaskes

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme