Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakin asiantuntijat nyt EtsiXpertti-palvelussa

Jaa

Diak on liittynyt EtsiXpertti-palveluun. EtsiXpertti on Suomen Akatemian viestintäyksikön ylläpitämä toimittajille tarkoitettu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa toimittajia tutkitun tiedon äärelle.

Palvelun kautta toimittajat voivat löytää tutkijoita haastateltaviksi, asiantuntijoiksi tai taustatiedon antajiksi.

 Diakin tutkimus- ja kehitystoiminta painottuu sosiaali- ja terveysalalle sekä kirkon ja tulkkauksen aloille. Tuotamme asiantuntijatietoa yhdessä työelämätoimijoiden kanssa esimerkiksi huono-osaisuuden ehkäisemisestä, kirkon asemasta nyky-yhteiskunnassa, kielellisestä tasa-arvosta ja sote-alan palvelupoluistaEtsiXpertti-palveluun liittymällä haluamme tuoda tätä asiantuntemusta entistä paremmin myös toimittajien tietoon, sanoo Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen. 

EtsiXpertti-palvelussa toimittajat voivat jättää eri tieteenaloihin liittyviä kysymyksiä. Mukana olevat organisaatiot saavat tiedon kysymyksestä sähköpostilla ja voivat ehdottaa kysymyksen esittäjälle aihetta tuntevaa asiantuntijaa omasta organisaatiostaan. 

EtsiXpertti-palvelussa ovat mukana kaikki yliopistot, lähes kaikki tutkimuslaitokset ja nyt myös osa ammattikorkeakouluista. 

– Ammattikorkeakouluissa tuotetaan paljon laadukasta tutkimusta, mutta sitä tunnetaan verrattain vähän muihin tutkimuslaitoksiin nähden. Varsinkin nyt vietettävän tutkitun tiedon teemavuoden hengessä on tärkeää, että toimittajilla on monipuolista tutkimustietoa hyödynnettävänään, pohtii Diakin viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne. 

Muistathan, että voit aina olla yhteydessä Diakin viestintäpalveluihin myös suoraan puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät tiedotteen lopusta. 

Lue lisää 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Uudistettu karttapalvelu paljastaa hyvinvoinnin katvealueet9.2.2021 08:16:00 EETTiedote

Diakonia-ammattikorkeakoulussa on kehitetty Huono-osaisuus Suomessa -karttapalvelu, joka tuottaa tutkittua tietoa eri kuntien, seutukuntien ja maakuntien huono-osaisuudesta. Nyt julkaistu uusi versio tarjoaa vertailutietoa alueiden hyvinvoinnin tilanteesta maan keskitasoon verrattuna sekä hyvinvoinnin muutoksista 2010-luvulla. Palvelun avulla saadaan tietoa, millä alueilla hyvinvoinnissa on merkittäviä vajeita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme