Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakin hallitus päättää kampusrakenteen kehittämisen jatkovalmisteluista 11.5. 

Jaa

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallituksen on määrä päättää kokouksessaan 11. toukokuuta 2021, kuinka Diakin kampusrakenteen kehittämisen jatkovalmistelussa edetään.

– Tiistain kokouksessa hallitus arvioi erilaisia kampusrakennemalleja ja päättää, minkä vaihtoehtojen valmistelua jatketaan. Jatkovalmisteluun eteneviä malleja voi olla useita, Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen kertoo. 

Hallitus ei näin ollen tee vielä huomenna tiistaina lopullista päätöstä Diakin tulevasta kampusrakenteesta. Syynä on se, että kevään aikana päätöksentekoprosessin etenemistapa on tarkentunut. 

– Päätöksentekoprosessi on vaiheistettu niin, että ensimmäisessä vaiheessa hallitus päättää suunnasta, jota lähdetään jatkovalmistelemaan. Seuraava, erittäin tärkeä vaihe on henkilöstön kuuleminen. Se toteutetaan yhteistoimintaneuvottelujen kautta. Vasta kun henkilöstöä on kuultu ja jatkovalmistelun tulokset arvioitu, hallitus etenee lopullisen päätöksen tekemiseen. Lopullinen päätös mahdollisista uudistuksista tehdään näillä näkymin syksyllä 2021, Juntunen avaa. 

Diak tiedottaa hallituksen kokouksen tuloksesta ke 12.5. aamupäivällä. Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen on puhelimitse median tavoitettavissa ke 12.5. klo 11–12.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Monikulttuurisuus haastaa ohjaus- ja neuvontatyötä26.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Suomen väestö ikääntyy ja huoltosuhde heikkenee. Maahanmuuttajien ja monikulttuurisen työvoiman määrä kasvaa lähitulevaisuudessa, mikä avaa yhteiskunnalle sekä uusia mahdollisuuksia että haasteita. Uutuusjulkaisussa tarkastellaan monikulttuurisen ohjaustyön kehittämistä koulutuksen avulla. Näkökulmina ovat esimerkiksi kielitietoinen ja omakielinen ohjaus ja verkostotyö osana ammatillista kasvua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme