Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakin Pieksämäen-kampuksen koulutukset kiinnostivat hakijoita yhteishaussa

Jaa

Kevään toinen korkeakoulujen yhteishaku päättyi keskiviikkona 31.3.2021. Diakonia-ammattikorkeakoulun Pieksämäen-kampuksella oli haussa 95 aloituspaikkaa AMK-koulutuksiin sosiaali-, terveys- ja kirkon aloilla. Hakijoiden kokonaismäärä nousi hieman keväästä 2020.

Yhteishaussa Pieksämäen-kampukselle haki opiskelemaan yhteensä 1 063 hakijaa, joista 356 haki ensisijaisesti Diakiin. Pieksämäen-kampuksen vetovoimaisimmaksi koulutukseksi kaikkien hakijoiden osalta nousi monimuoto-opintoina suoritettava sosionomi (AMK) -koulutus.

Kaikille Diakin yhteishaussa mukana oleville kampuksille Helsinkiin, Ouluun, Pieksämäelle, Poriin ja Turkuun haki yhteensä 5 133 hakijaa. Vetovoiman, eli hakijamäärän suhteessa aloituspaikkoihin, Diak sijoittui kaikkien hakijoiden osalta neljänneksi vertailussa muihin ammattikorkeakouluihin. Lukuihin saattaa vielä tulla tarkennuksia.

– Olemme iloisia siitä, että pandemia-aikanakin Diakin koulutustarjonta puhuttelee ja kiinnostaa hakijoita tasaisesti, toteaa Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen.

Kevään yhteishaku jatkuu opiskelijavalinnoilla. Ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen AMK-valintakoe järjestetään koronatilanteen niin salliessa Diakin Pieksämäen-kampuksella 31.5.–4.6.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Kutsu: Opi käyttämään suomalaisten hyvinvoinnin jakaantumista havainnollistavaa karttapalvelua13.4.2021 09:15:16 EEST | Kutsu

Millaista tietoa eri alueiden hyvinvoinnin jakaantumisesta on saatavilla? Miten tietoa voi hyödyntää päätöksenteon tai esimerkiksi alueellisen median tiedontuotannon tukena? Diakonia-ammattikorkeakoulu kutsuu päättäjät, paikallistoimittajat, viranhaltijat, hanketoimijat, palveluiden kehittäjät, opettajat, opiskelijat ja kaikki hyvinvoinnin jakaantumisesta kiinnostuneet webinaariin tiistaina 20.4. klo 13–14.30 kuulemaan Huono-osaisuus Suomessa -karttapalvelusta, joka tuottaa tutkittua tietoa eri kuntien, seutukuntien ja maakuntien huono-osaisuudesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme