Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Diakonissalaitoksen Hoivan päihdepalveluihin uusi lääketieteellinen johtaja

Jaa
Lääketieteen tohtori Jarmo Kantonen aloittaa Diakonissalaitoksen Hoivan lääketieteellisenä johtajana 7. joulukuuta 2021.
Jarmo Kantonen. Kuva: Sirpa Levonperä.
Jarmo Kantonen. Kuva: Sirpa Levonperä.

Yleis- ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri Jarmo Kantonen siirtyy Diakonissalaitoksen Hoivalle Terveystalon julkisten palveluiden ylilääkärin tehtävästä. Hän on toiminut yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla johtotehtävissä ja ylilääkärinä vuodesta 2003 alkaen.

Kantosen ura yksityisenä päihdelääkärinä on jatkunut kohta 30 vuotta ja hän on työskennellyt muun muassa Vantaan päihdepalveluiden vastaavana lääkärinä. Tänä aikana päihderiippuvuudet ja toiminnalliset riippuvuudet samoin kuin yhteisöhoidot ovat tulleet hänelle tutuiksi.

- Kaikissa tehtävissäni päihdeasiat ovat olleet tavalla tai toisella mukana. Ihmisen kärsimys ja toisaalta yhteiskunnan riittämätön panostus riippuvuussairauksien hoitoon motivoivat minua myös tähän uuteen tehtävääni. Kiitän Diakonissalaitoksen Hoivaa luottamuksesta, Kantonen sanoo.

- Jarmo Kantonen vastaa Hoivan päihde- ja muiden riippuvuuksien strategian uudistamisesta ja toteuttamisesta. Hänen monipuolisesta kokemuksestaan on varmasti hyötyä tulevaisuuden haastavalla sote-kentällä, toteaa Diakonissalaitoksen Hoivan liiketoimintajohtaja Ella Suojalehto.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jarmo Kantonen. Kuva: Sirpa Levonperä.
Jarmo Kantonen. Kuva: Sirpa Levonperä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Alppikatu 2
00530 Helsinki

09 77501https://www.hoiva.fi

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä, yli 150-vuotinen historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Tavoitteemme on luoda jokaiselle ihmisarvoinen elämä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme