Diakonissalaitos

Diakonissalaitoksen konsernin tietohallintojohtajaksi Antti Lavi

Jaa

Antti Lavilla on yli 20 vuoden kokemus tieto- ja viestintätekniikan parista. Viimeisen 10 vuotta hän on työskennellyt Outotecin tietohallinnon johtotehtävissä ja viimeaikaisena vastuualueena ovat olleet konsernin globaalit ICT palvelut.

Antti Lavi
Antti Lavi

”Modernin tietohallinnon tehtävänä on toimia liiketoiminta- ja palveluyksiköiden tasavertaisena partnerina. Olen erittäin iloinen päästessäni jatkamaan Diakonissalaitoksella jo aloitettua muutosta kohti yhtenäistä ja kilpailukykyistä digitaalisesti tuettua ekosysteemiä. Siinä ratkaisujen ja palveluiden helppokäyttöisyys korostuu, jotta työtä kaikista heikoimmassa asemassa olevien auttamiseksi voidaan tehdä mahdollisimman turvallisesti ja tehokkaasti,” Lavi sanoo.

Konsernin johtoryhmään kuuluva tietohallintojohtaja tulee työskentelemään säätiön toimitusjohtajan alaisuudessa. Työnsä Antti Lavi aloittaa 1.6.2020.

”Tietohallintojohtajan rooli johtoryhmän jäsenenä on uusi. Se kertoo koko tietohallinnon ja digitalisaation kasvavasta merkityksestä kaikessa toiminnassamme. Haluamme varautua entistä paremmin sote-alan digitalisaatioon ja kehittää myös uusia asiakaslähtöisiä sähköisiä palveluita. Olemme iloisia saadessamme Antin ja hänen monipuolisen kokemuksensa taloomme”, sanoo Diakoissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström.

Yhteyshenkilöt

Olli Holmström
toimitusjohtaja
puh. 050 483 6313
olli.holmstrom@hdl.fi

Antti Lavi
puh. 0407749975
anttilavi@hotmail.com

Kuvat

Antti Lavi
Antti Lavi
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Säätiö, siihen kuuluva Rinnekoti ja tytäryritys Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat yhdessä vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden elämää. Yhteiskunnallisena yrityksenä Diakonissalaitos laittaa hyvän kiertämään. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla autetaan niitä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään. ​

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Diakonissalaitoksen Vamos palaa lähivalmennukseen – etätyössä opittiin uusia toimintatapoja1.6.2020 08:46:16 EESTTiedote

Koronakevään jälkeen Diakonissalaitoksen Vamoksen ryhmävalmennus palaa lähivalmennukseen kesäkuun alussa. Myös Vamoksen tuottama Kelan Nuotti-valmennus toteutuu parin kuukauden etäjakson jälkeen lähivalmennuksena. Tarvittaessa järjestetään myös etävalmennusta. Etätyöjaksolla otettiin haltuun myös uusi työväline, joka korvasi nuorten kanssa tehtävän lähityön kiitettävästi.

”Löysin mahdollisuuksia, joita en olisi koskaan tullut yksin ajatelleeksi” – Nuoria tuetaan läpi poikkeusaikojen Rovaniemellä22.5.2020 08:00:00 EESTTiedote

”Kun muutin paikkakunnalle, josta en tuntenut ketään – ilman töitä, harrastuksia tai opiskelupaikkaa tunsin olevani hukassa, eksyksissä ja niin yksin. Koronan aiheuttama poikkeustilanne on aiheuttanut yhteiskuntaan vähän samanlaisen tilanteen kuin minulla oli muuttaessani – eristäytymistä ja epävarmuutta”, kertoo Diakonissalaitoksen Vamos Rovaniemen nuori nimimerkillä Perillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme