Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietoviraston Lahden ja Lappeenrannan palvelupaikat uudistuvat – poikkeuksia aukioloaikoihin kesäkuussa

Jaa
Digi- ja väestötietoviraston toimipaikat Lahdessa ja Lappeenrannassa uudistuvat kesäkuussa 2023 valtion yhteisiksi palvelupaikoiksi. Toiminta jatkuu samassa kiinteistössä kuin aiemmin, mutta jatkossa samoissa asiakaspalvelutiloissa palvelee useampi valtion virasto.

Lahdessa palvelemme 14.6.2023 alkaen osoitteessa Kirkkokatu 12 (pääsisäänkäynti) samassa asiakaspalvelupisteessä Verohallinnon, Maanmittauslaitoksen, Kelan, Hämeen TE-toimiston ja Ulosoton kanssa.

Lappeenrannassa palvelemme 13.6.2023 alkaen osoitteessa Villimiehenkatu 2 B yhteisessä asiakaspalvelupisteessä Verohallinnon, Maanmittauslaitoksen, Kelan, Kaakkois-Suomen TE-toimiston, Ulosoton, Oikeusavun, Edunvalvonnan ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen (EKHVA) kanssa.

Poikkeuksia aukioloaikoihin kesäkuussa

Asiakaspalvelutilojen uudistus aiheuttaa poikkeuksia Digi- ja väestötietoviraston aukioloaikoihin Lahdessa 5.-9.6.2023 välisenä aikana.

Suurin osa asioista ei edellytä käyntiä Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisissä asiointikanavissa tai puhelinpalvelussa. Nämä kanavat palvelevat normaalisti eikä asiakaspalvelutilojen uudistuksella ole vaikutuksia niiden palveluaikoihin.

Jos asiasi edellyttää käyntiä palvelupaikassamme,  

 • palvelemme Lahdessa (uusi osoite: Kirkkokatu 12) seuraavasti:
  • Viimeinen palvelupäivä ennen asiakaspalvelutilojen uudistusta on perjantaina 2.6. klo 9–12.
  • Asiakaspalvelumme on suljettuna 5.–9.6.2023
  • Asiakaspalvelu palvelee jälleen keskiviikkona 14.6.2023 (ajanvarauksella jo ti 13.6.2023) uusissa tiloissa 1. kerroksessa.
 • Palvelemme Lappeenrannassa (uusi osoite: Villimiehenkatu 2 B) seuraavasti:
  • Viimeinen palvelupäivä vanhoissa asiakaspalvelutiloissa ennen uudistusta on perjantaina 9.6. klo 9–12.
  • Asiakaspalvelu palvelee uusissa tiloissa osoitteessa Villimiehenkatu 2 B (1. kerros) tiistaista 13.6.2023 alkaen.

Suosittelemme tekemään käyntiä vaativissa asioissa ajanvarauksen, jotta vältyt jonottamiselta.

Varaa aika >>

Katso käyntiasiointia edellyttävät palvelumme: https://dvv.fi/kayntiasiointia-vaativat-palvelut

Lahden ja Lappeenrannan virastotalojen peruskorjaus ja yhteiset palvelupisteet ovat osa valtion palvelu- ja toimi-tilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)https://dvv.fi

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

http://dvv.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta are being reformed – exceptions to opening hours in June25.5.2023 15:15:00 EEST | Press release

The Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta will be reformed into joint service points in June 2023. The operations will continue in the same facilities as before, but several government agencies will serve in the same customer service facilities in the future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme