BearIT Oy

Digitaalinen valmennuspalvelu tarjoaa tukea työllistymiseen ajasta ja paikasta riippumatta

Jaa

UraSprintti on Pohjois-Savon TE-toimiston asiakkaille toukokuussa 2020 lanseerattu digitaalinen valmennuspalvelu, jonka tuottaa ohjelmistoyritys BearIT Oy. Yritys toteuttaa ohjelmistoratkaisuja, IT-alan valmennuksia ja digitaalisia työllistymistä edistäviä palveluja.

Digitaalinen UraSprintti-palvelu on täysin uudenlainen TE-toimiston asiakkaille tarkoitettu valmennuspalvelu ja teknologiaratkaisu, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää valmennuspalveluja ajasta ja paikasta riippumatta. Valmennuspalvelujen kokonaisuus pitää sisällään asiakkaan omista tarpeista riippuen tietoteknisten taitojen valmennusta, työnhakuvalmennusta, uravalmennusta, työhönvalmennusta sekä henkilökohtaista tuki- ja ohjauspalvelua. Asiakas saa tarvittaessa yhteyden valmentajaan helposti palvelun kautta, ja valmennukseen liittyvät materiaalit ovat jatkuvasti asiakkaan hyödynnettävissä.

- Asiakas ei jää yksin kesken palvelun ja saa tukea silloin, kun sitä tarvitsee. Tärkeänä tavoitteenamme on tuoda työllistymisen palvelut nykyaikaan ja uudistaa valmennus- ja uraohjauspalvelut vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu kertoo.

Ensimmäiset palvelusta saadut tulokset lupaavia

UraSprintti-palvelu on ollut käynnissä nyt noin kuusi kuukautta, ja ensimmäiset palvelusta saadut tulokset ovat lupaavia: palveluun on osallistunut jo yli 500 asiakasta. Näistä noin 80 on työllistynyt tai saanut opiskelupaikan palvelun aikana. Palveluun osallistuneilta asiakkailta on alusta lähtien kerätty palautetta palvelusta, ja asiakkaiden antaman palautearvosanan keskiarvo on tällä hetkellä 4,07 (asteikolla 1–5). Sanallisen palautteen perusteella palvelun vahvuuksiksi on koettu mm. mahdollisuus käyttää palvelua milloin ja missä tahansa ja saada työnhakuun liittyvää tietoa kootusti yhdestä palvelusta.

- Olemme käynnistäneet erittäin lyhyessä ajassa täysin uudenlaisen palvelun ja luoneet uudenlaisia toimintatapoja työllistymisen palveluihin. Digitaalisella valmennuspalvelulla olemme saaneet jo lyhyessä ajassa huomattavan ison asiakasmäärän palvelun piiriin. Digitaalisuus mahdollistaa yhdenvertaisen palvelun työnhakija-asiakkaille paikkakunnasta riippumatta, BearIT:n liiketoiminnan kehityspäällikkö Anni Meriläinen toteaa. 

BearIT Oy valittiin aiemmin UraSprintti-palvelullaan jatkoon Impact Startup -vaikuttavuuskiihdyttämössä, joka on tarkoitettu uusia työllistymisen ratkaisuja kehittäville yhteiskunnallisille yrityksille. Kiihdyttämö on ollut käynnissä syksyn 2020 ajan ja huipentuu joulukuun alussa pidettävään Demopäivä-tilaisuuteen, jossa yritykset esittelevät liiketoiminta- ja vaikuttavuusmallinsa sijoittajista, asiantuntijoista ja tärkeistä sidosryhmistä koostuvalle raadille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BearIT Oy
Åkerlundinkatu 11
33100 Tampere

http://www.bearit.fi

Kovaa osaamista pehmein arvoin. BearIT on ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BearIT Oy

BearIT Oy Manse PP:n naisten edustusjoukkueen yhteistyökumppaniksi7.7.2020 10:00:00 EEST | Tiedote

Ohjelmistoyritys BearIT Oy ja pesäpalloseura Manse PP ovat solmineet sopimuksen, jolla BearIT Oy toimii naisten Superpesiksen edustusjoukkueen yhteistyökumppanina kesän 2020 ajan. - Haluamme tukea naisurheilua ja urheiluseurojen toimintaa. Seurojen toiminnan tukeminen on erityisen tärkeää nyt, kun seurat ovat poikkeusolojen vuoksi olleet erittäin haastavassa tilanteessa, BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

BearIT Oy TiPS:n naisten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppaniksi30.6.2020 11:01:21 EEST | Tiedote

Ohjelmistoyritys BearIT ja Tikkurilan Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla BearIT toimii naisten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanina seuraavat kolme vuotta eli vuoteen 2022 saakka. - Haluamme tukea naisjalkapalloa ja jalkapalloseurojen toimintaa. Pidämme seurojen toiminnan tukemista tärkeänä erityisesti nyt, kun monet seurat ovat olleet poikkeusolojen takia erittäin haastavassa tilanteessa. Tikkurilan Palloseura on aktiivisesti toimiva seura ja tekee hienoa työtä jalkapallon hyväksi, BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa. Kovaa osaamista pehmein arvoin. BearIT on ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti ja

BearIT Oy voittajaksi Pohjois-Savon ELY-keskuksen haastekilpailussa – digitaalisuudella joustavuutta työllistymisen palveluihin28.11.2019 11:04:05 EET | Tiedote

Pohjois-Savon ELY-keskus toteutti avoimen haastekilpailun, jolla etsitään ratkaisuja yritysten rekrytointiongelmiin. Kilpailun tavoitteena on löytää innovatiivisia ja vaikuttavia palveluja, joilla ratkaistaan työvoiman saatavuushaasteita ja yritysten rekrytointiongelmia koko Pohjois-Savon alueella. Haastekilpailussa on valittu voittajat alle 200 000 euron ja yli 200 000 euron ratkaisukategorioille. Kilpailussa oli jaossa palkintorahaa yhteensä kaksi miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme