Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaHelsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Digitalents toimii siltana nuorten osaajien ja yritysten välillä - Avajaistilaisuus 12.10. Mariassa

Jaa

Digitalents Helsinki on uusi nuorten 15–29-vuotiaiden pääkaupunkilaisten luova ja innovatiivinen yhteisö, jossa asiantuntijat, yritykset ja työntekijät sparraavat nuoria osaajia peli-, ohjelmisto-, ICT- ja media-alan tulevaisuuden työelämän huippuosaajiksi. Digitalents viettää avajaisiaan Mariassa 12.10.2017.

Digitalents Helsinki toimii siltana töitä tarvitsevan nuoren ja osaajia etsivän yrityksen välillä. Rekrytoiminen on kallista ja aikaa vievää, joten tämän ratkaisemiseksi Digitalents tarjoaa mahdollisuuden niin työntekijän kuin työnantajankin kannalta räätälöidylle toteutukselle.

Digitalents Helsinki on rakennettu luoviin ratkaisuihin ja innovaatioihin kannustavan ilmapiirin ja sitä tukevien rakenteiden ympärille. Kaikilla toiminnan osa-alueilla katsotaan tulevaisuuteen kuten uuteen mediaan, avoimeen lähdekoodiin perustuviin alustoihin, palvelinteknologian kehitykseen, lisättyyn todellisuuteen ja rohkeisiin pelikehityksen ideoihin. Kaikessa tekemisessä tavoitellaan tulevaisuuden taitojen hallintaa ja edelläkävijyyttä osaamisessa. Digitalents noudattaa myös läpinäkyvyyden ja avoimen datan periaatteita.

Tarkoituksena on luoda hyvä ja toimiva verkosto, josta saadaan säännöllisesti kerättyä yritysten ICT-, mainos-, ja pelialan tarpeita. Yhteisö lisää ja ylläpitää eri toimijoiden, kuten oppilaitosten ja yritysten yhteistyötä jakamalla kontakteja, tietoa ja hyviä käytänteitä.

Tervetuloa avajaistilaisuuteen 12.10.2017 kello 14.30 alkaen.

Osoite: Lapinlahdenkatu 16, Maria 03

2. krs

14.30 Vastaanotto Digitalents Helsinki
15.00 Avajaissanat, apulaispormestari Nasima Razmyar
15.15 Suolaista & makeaa tarjoilua
16.15–17.15 3D-piirtämisen demo / Tilt Brush -työskentelyä / Joanna Kesänurmi
17.30–18.15 Henkilökuvauksen avoin studio / Michael Sörensen

Futuricen InMoov-robottiprojekti Chilibot esillä huoneessa 5.

3. krs

15.15-18.15

GameDev Lab: Pelihautomon tiimit esittelevät kehitteillä olevia projektejaan / Hunters of Hubertus, Lunar Byte, Rising Cut ja Vast Reality

GameDev Club: Pelinkehityksen harrastustoiminta esittäytyy klubihuoneessa

Digitalents Helsinki -yhteisöä ohjaa Helsingin kaupunki ja sillä on Innovaatiorahaston myöntämä rahoitus. Yritysyhteistyössä ovat mukana: Futurice, Reaktor, Tubecon, Helsinki Games Factory.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vesa Jaakola
projektipäällikkö / Digitalents Helsinki
vesa.jaakola@hel.fi
p. 040 7179 121

Karoliina Leisti
Head of Ad Agency / Digitalents Helsinki
karoliina.leisti@digitalents.fi
p. 040 5224 296

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme