Digitalist Group Oyj

DIGITALIST GROUP JA GROW YHDISTYVÄT

Jaa

Kansainvälinen konsultti- ja muotoilutoimisto Grow ja Digitalist Group yhdistävät voimansa luodakseen holistisia innovaatio-, muotoilu- ja teknologiapalveluita

Digitaalisuus haastaa yrityksiä ja julkista sektoria luomaan uusia innovaatioita, muotoilua ja ohjelmistoja, jotta ne pysyisivät muuttuvien asiakastarpeiden mukana. Digitalist Group ja Grow ovat päättäneet yhdistää voimansa tarjotakseen tarvittavia uusia ratkaisuja.

Ideoista konkretiaan

Yhdessä Grow ja Digitalist Group muodostavat luovan ja globaalin ohjelmistoyrityksen. Digitalist Groupin tavoitteena on kasvaa ja palvella sekä paikallisia että globaaleja asiakkaita, joita ovat tällä hetkellä muun muassa Electrolux, Fortum, Volvo Group, Honda, Kone, Nokia, Pfizer, Spotify, Carlsberg ja BillerudKorsnäs.

”Tällä yhdistymisellä mahdollistamme saumattomien asiakaskokemusten luomista, sekä offline että online, fyysisesti ja digitaalisesti. Yhdessä Digitalistin lisäämme kärkikykyjä digitaalisessa palvelumuotoilussa ja uusien teknologioiden valjastamisessa", toteaa Andreas Rosenlew, GROW’n perustaja ja managing partner.

“Yhdessä meistä tulee strategisempia, luovempia ja ajankohtaisempia sekä olemassa oleville että uusille asiakkaillemme. Digitalistista tulee digitaalisen aikakauden luovien asiakaskokemusten keskittymä”, sanoo Digitalist Groupin toimitusjohtaja Ville Tolvanen.

Digitalist Group luo ja toimittaa uusia innovaatio-, muotoilu- ja ohjelmistoratkaisuja. Digitalist Groupin palveluksessa on 280 asiantuntijaa USA:ssa, Kanadassa, UK:ssa, Tukholmassa ja Helsingissä. Digitalist toimittaa menestyksekkäästi huomisen ratkaisuja tänään laaja-alaisen osaamisensa avulla. Digitalist Groupin tavoitteena on toimittaa holistisia ratkaisuja vahvan brändin yrityksille. Digitalist avaa uuden yli 100 asiantuntijan studion Tukholmaan elokuussa 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville Tolvanen, Digitalist Group, Toimitusjohtaja,
ville.tolvanen@digitalistgroup.com, +358 50 310 0642

Tietoja julkaisijasta

Digitalist Group Oyj
Digitalist Group Oyj
Arkadiankatu 2
00100 Helsinki

http://digitalist.global

Digitalist Group is a creative technology company with designers, engineers, strategists, and innovators, working together in Finland, Sweden, the Great Britain, Singapore, Canada and the U.S. At the crossroad of business, design and technology, we work alongside our clients to innovate offerings, tap on business potential, and benefit on enhanced productivity. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digitalist Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme