Digitalist Group Oyj

DIGITALIST GROUP Oyj LANSEERASI DIGITAALISEN VARAUSJÄRJESTELMIEN EKOSYSTEEMIN - TICKNOVATE™:N

Jaa

Digitalist Group Oyj julkaisi eilen 4.10.2018 yhteistyössä City Cruises Plc:n kanssa uuden markkinoita mullistavan digitaalisen aikakauden varausjärjestelmien ekosysteemin. Ticknovate™ julkaistiin City Cruisesin omistamalla ravintolalaiva R.S. Hispaniolalla, Lontoon Victoria Embankmentilla.

Ticknovate™ on markkinoita mullistava monipuolinen lipunmyynnin ja -varausten ekosysteemi, joka luo kasvua ja tehokkuutta. Kyseessä on täysin räätälöitävissä oleva ja skaalautuva lippujen ja sisältöjen ekosysteemi, joka mahdollistaa lippujen luomisen ja jakelun tapahtumiin, matkustamiseen sekä mihin tahansa lippu- ja varausjärjestelmiin. Se on suunniteltu minimoimaan työläät manuaaliset prosessit ja parantamaan käyttökokemusta. Ticknovate mahdollistaa myymisen monen kanavan kautta, luoden optimaalisen toimintamallin.

”Haluamme kiittää City Cruisesia heidän jatkuvasta luottamuksesta Digitalist Group Oyj:n palkittuihin digitaalisiin asiakaskokemus- ja innovaatiopalveluihin. Heidän ajallinen panostus ja yhteistyö Ticknovaten kehityksessä, muokkaamisessa ja testaamisessa matka- ja majoituspalveluihin sekä nähtävyyksiin soveltuvaksi on ollut korvaamattoman tärkeää”, kertoo Tony Grupp, Digitalist Group Oyj:n Managing Partner.

Kyle Haughton, City Cruises Plc:n Managing Director kommentoi: “Tavoitteenamme oli hankkia ratkaisu, joka on vahva, sopeutuva ja edullinen sekä sellainen, joka kohtaa alati muuttuvan liiketoimintamme tarpeet. Yhteistyömme Digitalist Groupin kanssa ja sitä seurannut tuote, Ticknovate, tulee dramaattisesti parantamaan transaktioiden tehokkuutta, liiketoimintatietoa ja asiakaskokemusta.”

Innovatiivisia ratkaisuja asiakaskokemukseen pitkässä yhteistyössä

City Cruises on Iso-Britannian suurin nähtävyysristeilyjen tarjoaja, joka kuljettaa neljää miljoonaa matkustajaa Thamesilla vuosittain. City Cruises toimii Lontoon lisäksi Yorkissa ja Poolessa. Yhteistyö on linjassa Digitalist Group Oyj:n strategian kanssa, Digitalist Groupin laajentaessa palvelumuotoiluratkaisujaan matkustus- ja majoituspalvelujen toimialalla.

Digitalist Group Oyj jatkaa seuraavat viisi vuotta City Cruisesin Customer Experience Innovation Partnerina luomassa innovatiivisia designin ja teknologian palveluja, mukaan lukien Tickovate™. Palvelusopimus jatkuu vuoteen 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Ville Tolvanen, toimitusjohtaja, Digitalist Group Oyj
Ville.tolvanen@digitalistgroup.com
+358 50 3100 642

Tietoja julkaisijasta

Digitalist Group Oyj
Digitalist Group Oyj
Arkadiankatu 2
00100 Helsinki

http://digitalist.global

Digitalist Group is a creative technology company with designers, engineers, strategists, and innovators, working together in Finland, Great Britain, Singapore, Canada and the U.S. At the crossroad of business, design and technology, we work alongside our clients to innovate offerings, tap on business potential, and benefit on enhanced productivity. We assist companies all the way from an original challenge through captured value. With 20 years of commitment to delivering complete solutions, we transform businesses by creating both superior digital experience and technological platforms. We harmonise the disciplines to tell beautiful stories never heard before. Together we Discover, Design, and Deliver. Digitalist Group Plc is listed on NASDAQ OMX Helsinki Ltd. For more, visit: digitalist.global

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digitalist Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme