Digitalist Group Oyj

Digitalist Group Oyj vahvistaa verkkosivujen suunnittelu- ja kehittämispalvelutarjontaansa sekä laajentaa Ruotsiin ostamalla Wunderkraut Sweden AB:n emoyhtiön

Jaa

Digitalist Group Oyj on allekirjoittanut sopimuksen, jolla Wunderkraut Sweden AB:n ruotsalainen emoyhtiö NodeOne Group AB liittyy osaksi Digitalist Groupia edellyttäen. Kaupan toteutuessa Digitalist Group laajentaa toimintaansa Ruotsiin ja vahvistaa verkkosivujen suunnittelu- ja kehittämispalvelutarjontaansa merkittävästi. Kaupan myötä Digitalist Group tuo Ruotsin markkinoille täyden ”Discover - Design - Deliver” -tarjontansa, jonka kautta asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa digitalisaatiopalvelut yhdestä paikasta. Wunderkraut Swedenillä on vahva maine johtavana digitaalisen kehitykseen ja verkkosivujen kehittämiseen erikoistuneena yhtiönä Ruotsissa, sen asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla, ja sen maailmanluokan tiimillä on jatkuvasti kiinnityksiä ja projekteja.

Wunderkraut Sweden on ruotsalainen digitaalisen kehitykseen ja verkkosivujen kehittämiseen erikoistunut yhtiö, joka on uraauurtavasti auttanut brändejä ottamaan käyttöön uusia verkkoteknologioita käyttäjäkokemuksesta ja palveluiden helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Wunderkraut Swedenillä on tukeva asiakaspohja ja vankat referenssit, ja se palvelee kaikenlaisilla aloilla toimivia asiakkaita Ruotsissa. Yhdistymisen myötä 45 ihmistä muodostaa pohjan Digitalist Swedenille. Great Place to Work(R) on myös valinnut Wunderkrautin yhdeksi Ruotsin parhaista työpaikoista vuonna 2016.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Wunderkraut Sweden liittyy Digitalist Groupiin. Yhtiöidemme ajattelutavat ja tulevaisuudenvisiot ovat hyvin samanlaisia, ja olemme olleet hyvin vaikuttuneita siitä, miten he toimivat yhtenä tiiminä ja ylittävät jatkuvasti asiakkaidensa odotukset. Verkko- ja digitaalinen kehitys on siirtymässä uuteen aikaan, ja Wunderkraut Sweden on tunnettu pioneeri modernien, avointa lähdekoodia hyödyntävien verkkopalveluratkaisujen saralla. Olemme nyt entistäkin valmiimpia palvelemaan ja luomaan end-to-end-ratkaisuja paitsi alueen uusille asiakkaille myös jo olemassa oleville pohjoismaisille asiakkaillemme, kuten Spotifylle, Viking Linelle, Nordealle, Telialle ja Color Linelle”, toteaa Digitalist Groupin toimitusjohtaja Sami Paihonen.

”Olemme iloisia päästessämme jakamaan pitkäaikaisen luottamuksen ja omistautumisen vahvaan digitalisaatiotarjoomaan Digitalist Networkin kanssa. Wunderkraut Swedenillä on pitkät perinteet kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa toimimisesta, ja odotamme innolla pääsevämme osaksi Digitalistin vaikuttavan globaaleja näkymiä", sanoo Wunderkraut Swedenin toimitusjohtaja Magnus Leijonborg.

Yhteyshenkilöt

Sami Paihonen
Toimitusjohtaja
Digitalist Group
puh. +358 50 502 1111
sami.paihonen@digitalistgroup.com

Magnus Leijonborg
Toimitusjohtaja
Wunderkraut Sweden
puh. +46 763 15 84 22
magnus.leijonborg@wunderkraut.se

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digitalist Group Oyj
Digitalist Group Oyj
Arkadiankatu 2
00100 Helsinki

http://digitalist.global

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digitalist Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme