Digitalist Group Oyj

Digitalist Groupiin kuuluva Grow kehittää tulevaisuuden pakkauksia

Jaa

Yritykset joutuvat nykyään kohtaamaan kestävän kehityksen vaatimukset aivan uudella tavalla. Jotta järjestelmät, prosessit ja liiketoimintamallit saadaan vastaamaan uusia tarpeita, vaaditaan yhteistyötä yli perinteisten toimialarajojen

Digitalist konserniin kuuluva Grow on tarttunut haasteeseen kestävän kehityksen pakkausratkaisujen näkökulmasta ja kokoaa uudenlaisen tiimin kiertotalouden, uusiutuvien materiaalien ja älypakkausten asiantuntijoista kehittämään tulevaisuuden pakkausratkaisuja. Tällä vahvistetaan Grown ja Digitalistin jo ennestään vahvaa osaamista pakkaussuunnittelun alueella.

Uudenlainen kokonaisvaltainen lähestyminen pakkaussuunnitteluun

Tiimin fokus on suunnitella ja tarkastella pakkausratkaisuja koko tuotteen elinkaaren ajalla sekä sen jälkeen. Tuomalla mukaan kehitysprosessiin kestäviä materiaaleja kuten selluloosaa, sekä digitaalista teknologiaa, joka mahdollistaa älykkäiden ja langattomasti kytkeytyvien pakkausten kehityksen, voidaan luoda pakkausratkaisuja, jotka helpottavat niin yritysten, kun kuluttajienkin elämää. Siirtymällä kiertotalouteen materiaalit ja tuotteet voidaan hyödyntää ja kierrättää kokonaisuudessaan sen sijaan että ne päätyisivät jätteeksi.

“Meillä on jo keskustelut käynnissä toimialan suurimpien kanssa. Kaikkialla esiin nousee sama tarve uudelle ajattelulle, joka huomioi globaalit ympäristöhaasteet. Erityisesti esiin nousevat lukuisat digitalisaation mahdollistamat innovaatiot, sekä ympäristöasiat, jotka täytyy nopeasti saada muutettua toimiviksi kaupallisiksi ratkaisuiksi” Johan Almquist, Managing Director Sweden, Grow + Digitalist sanoo.

Rajoja rikkova yhteistyö edistää muutosta

Digitalistilla ja Growlla uskotaan, että todellinen muutos yrityksissä ja toimialalla vaatii kaikkien toimijoiden välistä yhteistyötä arvoketjun kaikissa vaiheissa. Tähän päästään usein yhdistämällä mukaan uusia teknologioita ja innovatiivisia startupeja. ”Tulevaisuuden pakkauksessa” onkin kyse siitä, että autetaan teollisia yrityksiä ajamaan muutosprosessia oikeaan suuntaan.

“Uusi tarjoamamme on kohdistettu yrityksille ja brändeille, jotka aidosti haluavat tehdä muutoksen parempaan. Yhteistyö useiden toimijoiden välillä mahdollistaa laajemman analyysin ja keskittymisen suoraan implementointiin. Tässä on kokonaisuudessaan kyse yhteisestä investoinnista tulevaisuuteen”,Liselotte Tingvall, Executive Advisor Insight & Innovation, Grow + Digitalist, kertoo

Parempaa läpinäkyvyyttä älykkään teknologian avulla

Yhdistämällä osaamista älykkäistä teknologioista älykkääseen pakkaussuunnitteluun, Digitalist ja Grow pyrkii mahdollistamaan tuotteen elinkaareen liittyvän datan laajemman analyysin. Tämän datan avulla yritykset voisivat säätää tuotantoa tarpeen mukaan sekä lisäksi mahdollistaa paikallisten materiaalien käytön sen sijaan että materiaaleja kuljetetaan pitkien matkojen päästä.

“Digitalisaatio mahdollistaa entistä paremman läpinäkyvyyden, joka kiihdyttää kestävämmän yhteiskunnan kehitystä. Kuluttajille tämä voi tarkoittaa esimerkiksi, että älypakkausten ja tuotteiden alkuperä voidaan jäljittää ja niiden energiavaikutuksia voidaan seurata ennennäkemättömällä tavalla”, Markus Wulff, Director Digital Innovation at Grow + Digitalist summaa.

Lisätietoa tulevaisuuden pakkausrakaisuista: futureofpackaging.grow.eu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petteri Poutiainen, CEO, Digitalist Group,
petteri.poutiainen@digitalistgroup.com,
+358 40 865 4252

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Digitalist Group Oyj
Digitalist Group Oyj
Arkadiankatu 2
00100 Helsinki

http://digitalist.global

Digitalist Group

Digitalist Group on luova teknologiayhtiö, joka tarjoaa luovia digitaalisia ratkaisuja ja palveluja valikoiduilla liiketoiminta-alueilla toimiville asiakasyrityksille. Autamme asiakasyrityksiämme hyödyntämään digitaalisuuden, internetin ja mobiilin liikkuvuuden tuomaa tuottavuutta sekä ainutlaatuista käyttökokemusta kilpailukyvyn parantamiseksi. Teemme innovatiivisista unelmista totta ylivertaisella suunnittelulla ja moitteettomalla teknisellä toteutuksella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digitalist Group Oyj